Marcoci: „Maşina e praf dar din fericire şi eu, şi copiii, şi soţia suntem OK. Nimeni nu are nicio julitură măcar!”

Evenimentul rutier în care a fost implicat în urmă cu jumătate de oră, în Bicaz, fostul deputat Vlad Marcoci este o tamponare, nu accident (accidentul e cu victime). „Din fericire, şi eu, şi copiii, şi soţia suntem ok. Nimeni nu a suferit nicio rană, nici o julitură măcar. Ne-am ales cu o sperietură zdravănă, mai ales copiii, dar bine că nu e vorba de alte urmări”, a declarat Vlad Marcoci pentru Vestea. În schimb, „maşina e praf”, după cum a mai spus Marcoci care a declarat că botul autoturismului a fost distrus aproape total.

Marcoci se afla la volanul maşinii şi spune că a virat brusc şi a intrat cu maşina într-un stâlp pentru că i-a tăiat un taximetrist calea şi a vrut să evite impactul. Dacă nu ar fi făcut respectiva manevră, e foarte posibil ca maşina taximetristului să fi fost ruptă-n două, autoturismul condus de fostul deputat fiind unul puternic şi mare (Audi Q7).

V.N.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Marcoci: „Maşina e praf dar din fericire şi eu, şi copiii, şi soţia suntem OK. Nimeni nu are nicio julitură măcar!”

  1. Mai asfalteaza Marcoci vreo 2 comune fara licitatie cu TRUST CCDP si isi cumpara alta masinuta noua

  2. Domnului senator,deputat sau ce o fi fost : când ați aprobat legea care interzice sa circulați cu viteză mai mica de 100 km la oră prin localitatea Bicaz!!!! Aștept răspunsul dumneavoastră!! Mulțumesc !! ???

Lasă un răspuns