Marcoci la Vestea Tic-Tac: „Debaronizarea PSD, cu Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Paul Stănescu…”

Vlad Marcoci consideră că prioritatea social-democraților în ce privește viața internă de partid trebuie să fie „debaronizarea PSD”. Social-democratul Marcoci a reafirmat acest scop în emisiunea Vestea Tic-Tac la care a fost joi (vezi AICI), în care a spus din nou că de asta vrea să candideze din partea PSD pentru președinția CJ și, ca pas intermediar, dacă e nevoie, nu se dă înapoi nici din a obține conducerea PSD Neamț.

„Cu Ionel Arsene candidat eu cred că PSD Neamț va fi tras în jos la alegerile locale. de aceea vreu să candidez eu, pentru că sunt convins că am șanse reale să obțin rezultate mai bune și chiar să câștigăm CJ-ul (…).
Nu, nu am vorbit cu Marcel Ciolacu dar susțin total proiectul acestuia de debaronizare a PSD. Observ că domnul Ciolacu are alături o echipă de oameni care chiar au făcut ceva pentru PSD – Mihai Tudose, Paul Stănescu, Gabriela Firea etc – și cred că da, acum este un moment potrivit pentru a reforma PSD, susțin total acest demers”, a spus Marcoci la emisiunea Vestea Tic-Tac.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns