Marcoci: Înfrângerea de la Primărie afectează PSD Neamţ dar cei mai afectaţi vor fi pietrenii!

vlad marcoci

Şi deputatul PSD Vlad Marcoci confirmă ceea ce deja declarase deja şi deputatul Ioan Munteanu, cum că membrii BPJ Neamţ nu au fost înştiinţaţi de intenţia social-democraţilor de a câştiga funţia de primar interimar la Piatra Neamţ.

“Nu am avut cunoştinţă de intenţia colegilor de Organizaţia Municipală dar consider că iniţiativa lor a fost una corectă şi normală.
Numai că, din păcate, în spaţiul public nu a fost nici organizată şi nici prezentată corect.
Consider că domnul Chitic este un balon de săpun care va fâsâi cât de curând, fiind o persoană foarte vulnerabilă iar liberalii vor constata că au comis o eroare.

Domnului Chitic îi adresez două întrebări: 1. Cum va ajunge să conducă Primăria Piatra Neamţ ca un manager care rezolvă probleme şi trebuie să dezvolte oraşul care este sufocat de situaţia financiară actuală?; 2. Care e strategia pe termen mediu şi lung pentru conducerea şi dezvoltarea acestui oraş.

Adresez cele două întrebări pentru că, de când s-a reîntors la Primărie, singurul lucru pe care îl face domnul Chitic este să ne anunţe din două în două săptămâni că Primăria Piatra Neamţ încă nu a dat faliment”, a declarat deputatul Vlad Marcoci, chestionat de vestea.net cu privire la evenimentele politice “cap de afiş”, în ultimele zile, în Piatra Neamţ.

Întrebat, frontal, dacă înfrângerea de la Piatra Neamţ afectează PSD la nivel de judeţ, Marcoci a răspuns că: “Da, orice înfrângere de acest fel afectează şi organizaţia judeţeană dar cei mai afectaţi vor fi cetăţenii care vor trebui să afle realitatea pe propria piele pentru că situaţia în care a ajuns Primăria Piatra Neamţ se datorează, în mare măsură, şi domnului Chitic care a participat la luarea tuturor măsurilor administrative din ultimii 5 ani”.

D.VINCA

 

One thought on “Marcoci: Înfrângerea de la Primărie afectează PSD Neamţ dar cei mai afectaţi vor fi pietrenii!

  1. La alegeri ai promis ca veti rezolva problema cu pretul apei potabile!ce ati rezolvat? NIMIC!asa ca lasati-o mai moale cu întrebările,tu si psd-ul!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.