Marcoci contraatacă: “MI S-A ÎNTĂRIT IDEEA DE A…

 

marcoci

… candida la Primăria Piatra Neamţ!”. Aceasta a fost concluzia trasă de deputatul Vlad Marcoci la finele opiniei sale despre ce s-a întâmplat joi, în celebra şedinţă de Consiliu Local din municipiul reşedinţă de judeţ.

Acesta mai are o motivaţie în plus, data, probabil, de multele fotografii apărute în această perioadă în care primarul independent (dar care şi-a anunţat intenţia de a intra în PNL) este la aceeaşi masă cu liderul liberalilor nemţeni, Mugur Cozmanciuc: “Municipiul Piatra Neamţ trebuie condus de pietreni nu de la Iaşi.

Aluzia care vizează coarda sensibilă a pietrenilor ţinteşte pe deputatul Mugur Cozmanciuc, care este deputat de Iaşi.

Deputatul PSD pare să arate, o dată în plus că “Tot păţitul e priceput, din moment ce marşează pe o astfel de abordare.

Iritaţi ani de zile că, în perioada comunismului, la Neamţ erau promovate pe funcţii de conducere (în detrimentul nemţenilor) cadre de nădejde din judeţul Bacău, locuitorii din Neamţ au fost blagosloviţi în guvernarea 2005-2008 (premier T[riceanu) cu o doamnă prefect din acelaşi judeţ. Singura calitate a respectivei funcţionare era că venea de la Primăria Bacău şi era considerată “de încredere” de primarul Romeo Stavarache (care era şi un fel de coordonator de partid pe zona de Nord a Moldovei).

D.V.

 

One thought on “Marcoci contraatacă: “MI S-A ÎNTĂRIT IDEEA DE A…

  1. Consider ca e o falsa idee ca in Piatra Neamt avansul (electoral) detinut de PNL e insurmontabil. Printr-o strategie eficienta si o coordonare perfecta lucrurile pot fi schimbate. Evident, bazandu-se si pe faptul ca in PNL sunt tabere care isi disputa suprematia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.