Marcoci aruncă bomba: „Şi Cuc şi Teodorovici pe liste la Neamţ!”

Fostul deputat PSD Vlad Marcoci aduce în mediul public din Neamţ o informaţie interesantă cum căreia şi Răzvan Cuc dar şi Eugen Teodorovici ar urma să fie pe lista PSD Neamţ pentru alegerile parlamentare, pe locuri fruntaşe. Dacă despre ipoteza legată de Cuc se ştia deja şi prezenţa acestuia la diverse acţiuni de campanie de la alegerile prezidenţiale părea să confirme această variantă, scenariul cu „Orlando” Teodorovici pare a fi unul mai nou şi mai puţin cunoscut.

Respectivele informaţii au fost spuse de Vlad Marcoci în cadrul unui interviu acordat pentru Vestea (care urmează a fi publicat în curând) iar replica fostului deputat a fost: „Ok, cu Cuc pe listă mai înţeleg, dar şi cu Orlando Teodorovici?”. Replica respectivă poate fi văzută şi ca o înţepătură la adresa preşedintelui PSD Neamţ, Ionel Arsene pe care, altfel, Marcoci l-a lăudat în acelaşi interviu dar pentru partea de administrare a judeţului. Altfel spus, Marcoci dă notă mai bună lui Arsene de la CJ decât lui Arsene de la PSD.

Surse apropiate de PSD nici nu confirmă dar nici nu infirmă ipoteza cu Teodorovici pe lista de la Neamţ în timp ce cea cu Cuc este confirmată aproape unanim. „Greu de spus cu Teodorovici şi nu înţelegem, dacă se va ajunge la aşa ceva, nici meritele lui legate de PSD Neamţ şi nici plusul de voturi pe care l-ar aduce un personaj ca el. Da, a fost prezent şi el la nişte activităţi ale PSD Neamţ şi dacă se va confirma scenariul ăsta, probabil că singura logică ar fi fidelizarea electoratului social-democrat feminin, de o anumită vârstă, mai respectabilă, aşa. În rest, Manechinul – cum îi spun unii – cred că va fugări mai multe voturi decât va aduce”, a declarat pentru Vestea un social-democrat cu state vechi ;i cu c\teva mandate de primar în spate.

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Marcoci aruncă bomba: „Şi Cuc şi Teodorovici pe liste la Neamţ!”

  1. Nu dle Marcoci, nu este in regula nici cu, Cuc si nici cu vreo alta zburatoare ce nu isi are locul in zona lui de bastina.
    Astfel de oportunisti se raspandesc mai abitir decat virusii iar daca valutistul joaca la carti judetul si isi promoveaza gasca lui, voi votantilor, stati cu masca pe gura si sa nu va mai aud ca mancati…..

  2. MARCOCI CREATORUL MILITIANULUI SIPI PRESEDINTE IN DOUA C.A URI UNDE SOCIETATILE SUNT IN FALIMENT! IN REST, MARCOCI ARE CARNETE LA TOATE PARTIDELE, UN ADEVARAT CAMELEON AL POLITICII LOCALE! REALIZARI PT MUNICIPIU SI JUDET ZERO BARAT, REALIZARE PT MECLA LUI= FULL OPTION!!

Lasă un răspuns