Marcel Iureş, la un pahar de vorbă pe o terasă din Piatra Neamţ! Cel mai mare actor român joacă în această seară pe scena TT!


Marcel Iureş – considerat de mulţi drept cel mai mare actor român în activitate – va juca în această seară pe scena TT (cu o piesă a Teatrului Act, în Festivalul de Teatru) dar el a ajuns încă de ieri la Piatra Neamţ şi nu a ratat aseară ocazia unei plimbări prin oraş şi a unui moment de răgaz la una din cele mai elegante terase a oraşului.

Marcel Iureş a stat la masă cu o doamnă care seamănă izbitor cu partenera sa de scenă din piesa Moş Nechifor. La masa lor au fost servite un pahar de vin roşu şi un fresh, dar a fost mai degrabă „un pahar de vorbă” pentru că cei doi au „descântat” consumaţia respectivă mai bine de o oră.

Piesa Moş Nechifor va fi jucată în această seară, de la 21, în Sala Mare a TT. Spectacolul este regizat de Alexandru Dabija şi îi are în distribuţie pe Marcel Iureş şi Ruxandra Maniu. Piesa este inspirată din opera lui Ion Creangă (Moş Nichifor Coţcariul).

V.N.

 

Lasă un răspuns