Maraton folk la Târgu Neamț

 

Targu Neamt se va bucura in perioada 2-5 mai de prima editie a Festivalului B Zone Folk.

Timp de patru zile, orasul de sub cetate va rasuna folk. Vor fi prezenti atat artisti consacrati, cat si tinere talente.

Festivalul va imbina astfel doua parti: concursul si partra de recital sustinut de artistii cunoscuti ai acestui stil muzical.

„Pentru Consiliul Judetean Neamt organizarea primei editii a Festivalului B Zone Folk este inca o dovada a preocuparii Consiliului Judetean Neamt pentru sectorul cultural-artistic, avand ca scop cresterea numarului de turisti in aceasta minunata zona.

Pentru buna desfasurare Consiliul Judetean Neamt sustine activitatile festivaluluii care isi propune sa aduca in prim plan acest stil de muzica, dar si de a promova tinerele talente.” a fost mesajul presedintelui Consiliului Judetean Ionel Arsene.

„Ma onoreaza invitatia dumneavostra de a fi astazi la Târgu Neamt si va adresez salutul Presedintelui Consiliului Judetean Neamt Ionel Arsene

Adresez felicitari initiatorilor si succes organizatorilor si va asteptam in numar cat mai mare la aceasta prima editie”. A mai mentionat reprezentantul Consiliului Judetean Neamt

Festivalul este organizat in urma unui parteneriat intre Primaria Targu Neamt si Consiliul Judetean Neamt.

„Cu siguranta aceasta nu va fi singura editie a acestui festival. Orasul Targu Neamt se bucura ca acesta poate fi o oportunitate de a atrage turisti in zona.

Speram ca vremea sa tina cu noi si sa ne bucuram cu totii de aceste patru zile de festival” a declarat primarul orasului Targu Neamt Daniel Harpa.

„Ma bucur si sunt onorat sa fiu aici. E un lucru important pentru noi.

Ideea a placa undeva anul trecut. Ne-am gandit ca orasul Targu Neamt poate fi pus pe harta muzicii folk in Romania si nu numai.  Programul e generos, este cel mai mare evenimwnt de muzica folk din acest an.  O sa descoperiti aici o familie!.” A mentionat Adrian Bezna

Festivalul B Zone Folk va reuni pe aceasi scena nume sonore ale folkului romanesc dar si artisti din strainatate.

 

Dana Vinca

Lasă un răspuns