Mara Calista: „Încă un pas pentru Autostrada Unirii!”

Parlamentarul (PNL) de Neamț, Mara Calista anunță că Legea pentru realizarea Autostrăzii Unirii a avut nevoie de o completare prin OUG pentru ca investiția atât de dorită să poată fi realizată.

<Am votat pentru adoptarea legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.105/2020 pentru completarea Legii nr.291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi-Târgu Mureş, Autostrada Unirii.
Ca parlamentar de Neamț o să susțin finalizarea unuia dintre cele mai importante proiecte de infrastructură>, spune deputatul Mara Calista.

Detalii despre proiectul de lege care a validat OUG-ul respectiv, AICI.

One thought on “Mara Calista: „Încă un pas pentru Autostrada Unirii!”

  1. Nu se poate face AUTOSTRADA cu legi,propaganda PNL-ista de 2 bani.

    AUTOSTRAZILE se fac cu bani.

    BANI,pe care aceasta tara NU-I ARE pentru ca trebuie sa plateasca PENSIILE SPECIALE/SERVICIU halucinante luate le 40 de ani si salariile aberante nejustificate si nemeritate a securistilor,procurorilor,militienilor si a celor din MAPN,adica TOCMAI cei care sunt VINOVATI de PARAGINIREA acestei tari si de TOATE hotiile din ultimii 30 de ani..

    Dupa ce se apuca de REFORME,daca nu sunt slugile statului securisto mafiot, ca, pana acum nu au facut NIMIC,cei din PNL vor avea si bani de autostrazi.

    Pana atunci vom avea ca si pana acum, vile de lux,masini de lux,excursii de lux si epatare pe bani multi a celor mai sus enumerati.

Lasă un răspuns