Manoliu taie în carne vie! Consilierii-judecători PSD care l-au albit pe Micu, propuși pentru suspendare!


Senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman are o poziție tranșantă cu privire la faptul că social-democrații romașcani din CL s-au raliat aberației puse în operă de primarul Lucian Micu și de aleșii liberali prin care în CL s-a votat, în unanimitate, anularea unei sentințe definitive și irevocabile a ICCJ (consilierii transformându-se și în … judecători care constată ei „prescrierea faptei).
Manoliu anunță că a discutat cu fiecare ales local PSD în parte și că va propune BEx PSD Roman suspendarea respectivilor, interdicția de a mai participa la ședințe ordinare sau extraordinare până nu este aplicată sentința care prevede că Lucian Micu trebuie să părăsească funcția de primar (sub sancțiunea și mai dură a excluderii din PSD a consilierilor social-democrați care nu ar respecta această decizie.

<<În calitate de președinte al organizației PSD Roman, cu referire la situația creată în ședința Consiliului Local Roman din data de 26.06.2020 privitoare la situația de incompatibilitate a primarului municipiului Roman, Lucian Micu, doresc să subliniez că reprezentanții locali ai organizației PSD Roman au votat, fără a consulta în prealabil conducerea, pentru menținerea în funcție a acestuia, ignorând în totalitate hotărârea judecătorească dată de Înalta Curte de Casație și Justiție.
În urma discuțiilor avute personal cu fiecare dintre dânșii și a analizei declarațiilor date de aceștia, voi propune Biroului Executiv al organizației PSD Roman, în conformitate cu statutul partidului, suspendarea lor din calitatea de membru de partid>>, spune Manoliu într-un comunicat de presă remis către Vestea.net.

Președintele PSD Roman anunță și intenția sa ca aleșii locali PSD să boicoteze toate ședințele din CL Roman până când la Primărie nu etse reîntronat respectul față de Lege și de Justiție, adică demiterea primarului incompatibil: <<Totodată, voi propune Biroului Executiv ca reprezentanții noștri în Consiliul Local să nu mai participe la sedințe ordinare sau extraordinare începând din acest moment, cât timp la conducerea Primăriei Roman se află un primar incompatibil, urmând ulterior să ne reevaluăm poziția după ce Hotărârea Înaltei Curți de Casație și Justiție va fi pusă în aplicare.
“Încălcarea acestei decizii de către consilierii locali ai organizației PSD Roman, va atrage conform statutului, excluderea acestora din partid”>>.

D.V.

 

One thought on “Manoliu taie în carne vie! Consilierii-judecători PSD care l-au albit pe Micu, propuși pentru suspendare!

  1. Raman surprins de ambitia lui Manoliu, dar se vede ca nu este bine informat.Cei care „nu au bagat in seama” decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie au fost consilierii judeteni PSD Neamt privindu-l pe primarul PSD Puica de la Borlesti, prietenul lui Arsenie si cumatru Ginel.Nu am vazut nici un fel de atitudine la senatorul in cauza.Cea mai desteaPTA JURISTA DIN JUDET, PREFECT DE NEAMT a sustinut ca totul este legal.De aceea il rog pe dl.senator sa atace in instant HCL Roman din 26.06.2020 si apoi sa sanctioneze consilierii locali.ASA ESTE CORECT SI NU VRAJEALA PSD.

Lasă un răspuns