Mamele şi bunicile de la Centrul Social Pietricica, sărbătorite de senatoarea Arcan şi echipa OFSD

Bucuria de a fi sărbătorite de Ziua Femeii nu le-a ocolit azi nici pe mamele şi bunicile de la Centrul Social Pietricica. Un adevărat desant al OFSD Neamţ, cu senatoaterea Emilia Arcan în frunte a mers în mijlocul doamnelor respective şi primăvara parcă a fost mai luminoasă şi razele soarelui mai încărcate de speranţă.

Doamnele au au fost răsfăţate cu flori şi mici atenţii cu simbolistică de primăvară dar nici domnii din centru nu au fost discriminaţi şi, la rândul lor, au primit mărţişoare tradiţionale.

„Bucuria unei zile speciale este cu atât mai mare când o împarţi cu oameni pentru care contează enorm astfel de clipe. În acest Centru sunt mame, sunt bunici, femei care şi-au făcut cu brio datoria în familie sau la locul de muncă, suflete care merită din plin să se bucure de cuvântul ÎMPREUNĂ. Împreună cu ele şi cu colegele mele din OFSD astăzi m-am simţit şi eu mai plină de bucuria acestei zile pentru că, în astfel de cazuri, când dăruim, de fapt primim. La mulţi ani tuturor mamelor şi bunicilor din judeţul Neamţ”, a punctat senatoarea Emilia Arcan.

<<Sub directa indrumare a doamnei senator Emilia Arcan si bunavointa de a fi primite cu atata caldura de catre doamna director Lica Dumitru, am rasadit in suflete dragi de bunici si parinti gingasia florilor si suprapunerea de alb si rosu a snurului de martisor, intr-un loc luminos si deloc trist menit lor celor nascuti ceva mai devreme. Si pentru ca singuratatea este mai grea decat orice boala, ei s-au „cazat” cu multa caldura la „CENTRU SOCIAL PIETRICICA” si ne-au primit frumos, demn si cu zambetul pe buze asa cum si-au trait viata>>, a precizat, ca un veritabil reporter de la faţa locului, şi Teodora Gabriela Lungu.

Profesorul şi consilierul local Claudia Moroiu a declarat, copleşită de emoţie, că „Astăzi noi am fost cei care am primit ceva extraordinar de la aceste doamne: lumina din ochii lor, o fărâmă din demnitate lor uriaşă”.

Daniel Vinca

Lasă un răspuns