Mallul Nepi a renunţat la serviciile de PR ale cerşetorilor de publicitate de la McCann

Mallul Nepi din Piatra Neamţ a renunţat la serviciile de PR a Agenţiei McCann, o agenţie care efectiv a hărţuit site-ul Vestea cu nenumărate solicitări de publicare gratuită a unor anunţuri evident comerciale.

Aşa cum reprezentanţii Veste au făcut public în mai multe rânduri, diverse „fătuci” de la McCann ne-au terorizat în ultimul an cu numeroase mailuri cu comunicate de presă care, în fapt, erau reclame comerciale cu privire la diverse inaugurări de spaţii ale unor noi chiriaşi sau ale unor acţiuni ale Mall-ului (care în fapt aveau relevanţă de marketing, fiing gândite pentru a mai atrage cumpărători).

Deşi în numeroase rânduri angajaţii McCann au promis că vor pune în practică solicitarea Vestea de a scoate adresele noastre de mail din bazele lor de date, de fiecare dată, peste o săptămână sau două, cerşetoria de conţinut de publicitate, în mod gratuit, era reluată.

O asemenea politică agresivă şi necivilizată poate avea diverse cauze:
1.Ori angajaţii de la McCann nu le-au explicat celor de la Nepi că publicitatea în media este un produs care costă sau nu au reuşit să-i convingă de acest adevăr.
2.Ori cei de la McCann primeau, în afară de plata pentru serviciile lor, şi un buget de publicitate (mai mare sau mai mic) şi încercau ca în afara site-urilor sau blogurilor cu care aveau contracte (!), să capaciteze/să prostească şi pe alţii să le preia mesajul.

Indiferent cine va fi noul operator de PR de la Mallul Nepi din Piatra Neamţ, sperăm să nu reia practicile de tip cerşetorie ale celor de la McCann.

Daniel VINCA

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns