Maia Morgenstern la Piatra Neamț


Cunoscuta actriță Maia Morgenstern revine la Piatra Neamț, pentru a participa la o serie de activități dedicate memoriei poetului nepereche, Mihai Eminescu.
Astfel, miercurea viitoare, Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare” Neamţ organizează, în cadrul proiectului Eternul Eminescu, un recital extraordinar de poezie din creaţia poetul naţional, susţinut de îndrăgita actriță. Evenimentul va începe la ora 18.00 și va fi găzduit de  sala „Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ.
Intrarea se face pe bază de invitaţie, aceasta fiind emisă de organizatori. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul instituţiei, strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamţ, sau la telefoanele 0233.21.40.26 sau 0726.26.46.97.
Maia Morgenstern, fostă actriță a Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, este cea care a întruchipat-o pe Maica Domnului, în filmul „Patimile lui Hristos”, apărut în 2004 și regizat de Mel Gibson. Pelicula a atras aprecieri și critici deopotrivă, din cauza scenelor de violență extremă prin care regizorul a ales să ilustreze ultimele momente din viața Mântuitorului – capturarea, judecata, crucificarea și Învierea.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns