Mai tari ca Putin! Mioara Velicu şi violonistul Călin Corai au alungat ploaia!

Moment incredibil la Bicaz, în partea finală a spectacolului din cadrul festivalului Internaţional de Folclor cînd, abia ce începuse reprezentaţia celor din Ansamblul Floricică de la Munte şi a şi început o ploaie cu picături mari. În timp ce oamenii ba dădeau să plece, ba să se adăpostească sub umbrele sau copaci, pe scenă a intrat Mioara Velicu (care în mod normal urma să cânte peste vreo 15 minute) care i-a îndemnat pe oameni să rămână.

Orchestra a început să cânte o melodie cerută de ea, lângă artistă a apărut – la solicitarea acesteia – şi violonistul Călin Corai, care este şi dirijorul tarafului şi, după câteva minute, ploaia nu a mai fost atât de intensă. ba chiar, după alte câteva minute, ploaia s-a oprit pe loc şi oamenii au încins o horă adevărată.

„Ăştia sunt mai tari ca Putin! Ia uite cum au fugărit ploaia de la noi”, spunea un bicăjean arătând pre scena unde în prim plan erau solista şi violonistul, făcând referire la ipotezele care au circulat cu privire la turneul final al Campionatului Mondial, cum că norii de peste Rusia ar fi fost fugăriţi spre Vest…

D.V. foto – VESTEA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns