Mai tare decât casca şi geaca de şantierist ale lui Chitic / Arsene, cu cască de biciclist şi pantaloni mulaţi!

Costumaţia stridentă (geacă portocalie şi cască galbenă, conform STASului de Protecţia Muncii, de pe şantiere) folosită în perioada campaniei electorale de primarul Dragoş Chitic are toate şansele să fie detronată din topul foto cu politicieni nemţeni de noile albume care îl au în prim-planul imaginii pe preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene.
Noile poze (realizate cu sârg de fotograful Curţii, pardon al CJ) arată din plin – în ce priveşte o posibilă competiţie foto Arsene-Chitic – că funcţia doboară gradul… Ne gândim la funcţiile actuale raportate la gradele de rezervişti…

Astfel, un comunicat (cu tot cu nelipsitele poze) ajuns la Vestea în fapt de seară, ni-l prezintă pe preşedintele CJ Neamţ costumat în ton cu evenimentul la care a participat. De remarcat atât casca şi pantalonii mulaţi cât şi ceasul (tot de cicloturism, probabil). Tricoul e clar însă din alt sport, pe lângă logourile cu o firmă de echipament sportiv şi cea cu cunoscuta firmă arabă de transport aerian, fiind la vederea sigla echipei de fotbal Arsenal.

Ca să vă daţi seama despre ce eveniment e vorba citiţi comunicatul de mai jos, trimis presei nemţene (evident că responsabilul cu mass-media de la CJ – preafericita Nicoleta Husaru nu l-a remis şi redacţiei noastre):

Comunicat de presă

Ref: președintele Consiliului Județean s-a alăturat bicicliștilor participanți la cea de-a treia ediție de ciclaton organizată de voluntari si Fundația ADEPT

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a alăturat astăzi grupului de bicicliști participanți la cea de-a treia ediție de ciclaton organizată de tineri voluntari cu sprijinul Fundației ADEPT.

„M-am decis sa ma alatur evenimentului Ciclaton, organizat de Fundația ADEPT Transilvania. Este un bun prilej pentru a da un semnal pentru promovarea si sustinerea educatiei in tara noastra. Dezvoltarea copiilor și tinerilor nostri ar trebui sa fie o prioritate pentru orice factor de decizie de la noi din tara, deoarece ei reprezinta viitorul nostru. Prin astfel de eveniment, precum Cicatlonul – aflat deja la a treia editie, copiii vor beneficia de sprijin in a-si duce studiile la capat. Desi anul acesta traseul Cicatlonului este unul mai dificil, am convingerea ca participantii vor fi intr-un numar mult mai mare, deoarece evenimentul este organizat pentru o cauza nobila. Felicitari Fundației ADEPT pentru aceasta initiativa si va doresc mult succes in derularea acestui proiect”, Ionel Arsene, președinte Consiliul Județean Neamț.

Proiectele evenimentului pot fi susținute de către publicul larg prin donații raportate la numărul bătăilor inimii cicliștilor de tur și ale cicliștilor de segment, cât şi prin donaţii directe către proiectele educaționale. La finalul campaniei de donații și a celor 5 zile de tur, fondurile strânse se vor îndrepta către organizațiile implicate și către proiectele pe care le susțin.

Pentru nostalgicii după costumaţiile de brigadier ale primarului Dragoş Chitic, un revue cu fotografiile de mai jos:

V.N. / sursa foto: comunicate oficiale CJ, Primarie

cop-arsene

 

6 thoughts on “Mai tare decât casca şi geaca de şantierist ale lui Chitic / Arsene, cu cască de biciclist şi pantaloni mulaţi!

 1. Am fost si eu acolo. Omul s-a imbracat exact ca toti cei care au pedalat in ziua respectiva. Bravo lui si respect pentru participare la o initiativa frumoasa!

 2. Domnule RADU NASTASA sa fii sanatos daca ai fost si dumneata acolo. Te-am mai vazut biciclind, pe cand pe Arsene nu l-a mai vazut nimeni pana acum in postura asta, deci a fost doar un exercitiu de imagine, ca tot vin alegerile astea de unde toate partidele vor sa-si traga cascavalul.
  Eu una am inceput sa ma cam satur de toate selfie-urile astea facute de domnii Arsene si Chitic. La toate evenimentele, sfetaniile, taieri de panglici, de mot, zile festive… HOP si ei cu poze si declaratii pe facebook si in presa! de asta or fi in functiile respective sa faca bai de multime cu fotografi si cameramani la fundurile lor mai ceva decat Ceausescu si Coana Leana?
  In prapaditul ala de Consiliu Judetean tot ai cateva nume care ar putea ocupa onorabil functia de presedinte, sa faca treaba, nu sa-si plimbe muschii si pantalonii pe la maimutareli festiviste unde si-ar putea trimite consilierii de la Cabinet pentru ca un presedinte adevarat chiar ar avea altceva de facut. La fel si la Primarie si la cate alte institutii unde unii sefi au doar rol de reprezentare in rest nu mai fac nimic altceva.
  Domnule RADU NASTASA, sunteti baiat destept, ia uitati-va ca Arsene a dat comunicate si poze in 3 luni cat Constantin, Marcoci, Pruteanu si Tarata la un loc. Asta nu arata, dpdv patologic, o anumita dereglare, o inclinare exagerata spre oglinda (cititi va rog NARCISISM)?
  Dar nu o sa faca domnul Arsene ce cred eu ca trebuie facut ci ceea ce considera dumnealui. Asa ca noi astia care reprezentam pulimea nu avem decat sa asteptam cu interes poze de la alte evenimente importante pentru judet unde dumnealui se va prezenta tot intr-o tinuta adecvata: de la inaugurarea vreunui salon de masaj, de la vreun cabinet de chirurgie estetica, de la vreun atelier de mode pentru doamne, de la vreun concurs de schi nautic ca sa ne mai amintim de Mazare, de la vreo sauna.

 3. Prezenta Presedintelui CJ la o asemenea initiativa, alaturi de cei care au pedalat pentru a aduna fonduri necesare educatiei, este un semnal bun. Incurajarea acestor initiative ar trebui sa tina chiar de fisa postului unui presedinte CJ, daca ar fi sa ma intrebe cineva pe mine. Nu a fost in timpul programului normal de lucru, omul nu s-a suit pe bicicleta in loc sa se ocupe de cine-stie-ce alte probleme importante ale judetului. Poate ca o sa-l mai vedem si in viitor, chiar la Masa Critica. Poate. Asa vom sti ca nu a fost doar un exercitiu de imagine.
  Mie personal imi face placere sa vad ca initiative de acest gen sunt incurajate. Nu-l apar de domnul Arsene, are cine sa-l apere. Imi face placere sa vad un presedinte tanar si ceva mai aproape de generatia in blugi, ca parca m-am cam saturat de cei cu 60+ pe functii de conducere. E o diferenta mare intre a participa la o astfel de manifestare si a se poza cu casca-n tartacuta de fiecare data cand se pune o caramida noua la mall (investitie privata cu care n-are Chitic nicio treaba). E doar parerea mea si te rog sa ma crezi, ma doare-n 14 de tot ceea ce tine de politic 🙂

Lasă un răspuns