Mai mult de jumătate din populaţia din Piatra Neamţ, FĂRĂ APĂ 29 DE ORE!

 

fara apa

Cea mai mare întrerupere a furnizării apei reci în Piatra Neamţ va avea loc de la miezul nopţii de miercuri spre joi şi va dura până vineri dimineaţa la ora 5, după cum estimează Compania Apaserv care face respectivul anunţ.

Vor rămâne fără apă, în intervalul mai sus menţionat, toţi abonaţii amplasaţi de la intrarea dinspre Bicaz până la strada Ozanei şi Orhei (adică tot cartierul Precista plus jumătate din centrul oraşului) la care se adaugă alte mii de abonaţi din cartierul Dărmăneşti, plus cartierul Ciritei, plus toată zona din apropierea Cimitirului Pietricica.

Această întrerupere este cauzată de lucrări care au loc la reţea.

Mai jos, comunicatul ApaServ:

Compania Judeţeană APASERV SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile, incepand de JOI, 10.09.2015, de la ora 00:00 pana VINERI, 11.09.2015 la ora 05:00, in comuna Alexandru cel Bun si municipiul Piatra Neamt, astfel:
– de la intrarea dinspre Bicaz pana la strada Ozanei, inclusiv strada Orhei;
– str.Aleea Tiparului si strazile adiacente;
– zona dintre paraul Cuiejdi si strada 1 Decembrie 1918;
– blocurile S1, S2 si S3 dintre strazile M. Stamatin si Rozelor;
– Cartier Ciritei;
– zona de langa cimitirul Pietricica.

În perioada respectivă se vor derula lucrări de cuplare la conducta de aductiune în cadrul Proiectului Major ’’Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ’’, cod CCI Nr. 2009RO161PR016, număr de înregistrare în SMIS – CNSR 17765 – Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune.

Mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.