„Magia unui înger”. Campanie umanitară pentru „glasul poporului neauzit”!

Magia unui înger – aşa se numeşte campania umanitară iniţiată de două doamne care îşi doresc să ducă mirajul Crăciunului şi acolo unde este „glasul poporului neauzit”. Este vorba despre Carmen Suciu (Asociaţia NĂSCUT ÎNGER) şi Florentina Moise (preşedinte PSD Piatra Neamţ).

Campania se derulează în perioada 1-20 decembrie şi constă în primirea de donaţii (dulciuri, jucării, haine etc) care vor ajunge la copii şi adulţi la care, altfel, Moşul nu prea ajunge. Donaţiile pot fi depuse la sediul PSD Piatra Neamţ (în spate la Casa Cărţii), în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9-16.

Este o campanie în care cele două iniţiatoare aşteaptă să se alăture oameni care fac miracole în fiecare zi prin bunătatea lor, de diverse meserii, din diverse categorii sociale, implicaţi sau nu în politică şi care vor dori să contribuie şi ei pentru ca magia sărbătorilor de iarnă să ajungă şi acolo unde în locul bunăstării este suferinţă.

Povestea Asociaţiei Născută Înger e scrisă cu lacrimi şi cu zâmbete, cu durere şi iubire. Este povestea unui inger care a plecat la cer şi ne ghidează de sus! Este o poveste despre dăruire şi sperantă, despre strigătul omului aflat în dificultate, despre suferinta unui copil care se agaţă de noi ca de o ultima speranta”, a declarat Carmen Suciu.

„Această acţiune este una prin care vrem să schimbăm povestea lacrimilor unor copii care adorm flamânzi, a bătrînilor abandonati de copii, uitaţi într-un azil sau pe străzi. Este despre glasul poporului neauzit, despre lacrimi neplânse atârnate de suflet la care noi vrem să ajugem cu globuri de suflet. Ştiu că nemţenii sunt buni creştini, preţuiesc solidaritatea şi de aceea sunt convinsă că împreună vom aprinde lumini în case şi în suflete”, a subliniat Florentina Moise.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns