MAFIE cu TAXĂ DE PROTECŢIE! Săltat cu mascaţii după un flagrant cu 1000 de euro. Pistol deţinut ilegal!

Acţiuni mafiote în toată regula la Piatra Neamţ, confirmate de Poliţia Neamţ care anunţă capturarea unui bărbat care pretindea taxă de protecţie de la o tânără, ameninţând că în caz contrar respectiva ar putea fi ţinta unor acţiuni violente.

<<În urma unei acțiuni flagrante, organizate de polițiștii nemțeni, a fost prins un bărbat bănuit că ar fi șantajat o tânără
În ziua de 10.08.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamt, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale, au organizat o acțiune în scopul prinderii în flagrant a unui bărbat de 29 de ani, din Piatra Neamț.
Polițiștii au surprins momentul în care persoana vătămată, o tânără de 26 de ani, a înmânat suma de 1000 euro unei alte persoane, suma de bani pretinsă de bărbat sub pretextul asigurării protecției și sub amenințarea cu acte de violență>>, anunta Politia.

Perchezitia domiciliara a scos la iveala faptul ca individul detinea ilegal si o arma: <<Totodată, polițiștii au pus în executare mandatul de percheziție domiciliară, ocazie cu care, în apartamentul în care s-a consumat infracțiunea, a fost găsit și un pistol cu aer comprimat deținut ilegal.
Astfel, în urma noilor constatări, polițiștii au extins cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si munițiilor.
Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Neamț.
Acțiunea de prindere în flagrant a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași și Serviciul de Operațiuni Speciale Neamț>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns