MAFIE! 20 de tone de fier vechi cu acte false

fier vechi

În ziua 20.10.2014, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri împreună cu lucrătorii Formaţiunii de investigaţii criminale şi ordine publică din cadrul  Poliţiei or. Bicaz au desfăşurat activităţi pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, au identificat în trafic, pe raza localităţii Ticoş Floarea un ansamblul de autovehicule, ce transporta deşeuri de fier vechi.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că documentele de însoţire a 19020 kg deşeuri din fier vechi nu corespundeau realităţii, iar la fața locului s-a prezentat un bărbat de 25 de ani care s-a recomandat a fi reprezentantul societății care a expediat marfa. Organelor de poliţie le-au fost prezentate acte contabile cu o evidenţă incertă, iar din verificările efectuate în bazele de date a rezultat că documentele au fost întocmite în fals.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi evaziune fiscală, iar materialul feros a  indisponibilizat.

vesteanet

Lasă un răspuns