„Mafia Energiei, ANRE este sub umbrela PSD!” APP Neamț despre scandalul prețurilor la curent și gaze…

APP Neamț susține printr-un comunicat difuzat pe net (inclusiv pe contul de facebook al președintei Emilia Arcan) că actualul dezastru cu prețurile de la energie reprezintă un jaf căruia îi cad victime românii și că toată această situație se datorează clasei politice aflate la guvernare.
APP Neamț vorbește pe șleau despre „Mafia Energiei” și acuză că liberalizarea haotică a pieței de energie a fost promisă și realizată de PNL care acum este aliat cu PSD-ul care la rândul lui are om în fruntea ANRE.

Mai jos, integral, comunicatul APP Neamț:

<Scandalul preţurilor la energie: Liviu Dragnea v-a prevenit şi a fost închis!

Cerem demisia şi demiterea tuturor celor care au provocat acest dezastru pentru români!

Dragi români, în 2019, Liviu Dragnea a ieşit public şi a anunţat ceea ce astăzi a fost demonstrat: românii au fost jefuiţi sub pretextul liberalizării preţurilor la energie, ţara adusă în dezastru, oamenii care nu mai au altă soluţie aleg sinuciderea şi tăcerea indolentă a ANRE, instituţie a statului parazitară şi complice la cea mai cruntă lovitură pe care au primit-o românii de după 1989!

Imposibilitatea de a-şi mai putea plăti facturile la energie şi căldură!

Oameni buni!

Noi nu suntem un partid care vă transformăm durerea în capital politic, ne doare odată cu dumneavoastră ceea ce vi se întâmplă şi ceea ce ni se întâmplă, de aceea vă reamintim că Liviu Dragnea a prezis aceste lucruri, nu i-a fost frică să le spună, şi le-a spus!

PNL ne-a promis în 2020, în campania electorală, liberalizarea preţurilor la energie. A spus-o ca pe o mare realizare, a bătut monedă pe cât de bine le va fi românilor după ce preţul va fi liberalizat.

Iată… Am văzut cu toţii ce bine ne-a fost!

O întreagă mafie a energiei a pus populaţia pe butuci, complice cu ANRE şi clasa politică.

Acum, în războiul dat între partidele de coaliţie, incapabile să soluţioneze criza declanşată, pisica este aruncată dintr-o curte în alta, cu neruşinare!

Liberalizarea s-a făcut sub guvernarea dezatruoasă a PNL iar ANRE este condusă de la Kiseleff, sub umbrela PSD.

TOŢI au lăsat să curgă spre români valuri de facturi aberante! Se acuză acum reciproc, la umbra salariilor imense şi a birourilor încălzite, în timp ce românii închid becul, închid centrala, speriaţi până la paroxism de instabilitatea zilei de mâine.

Se dorește falimentul societăților românești…asta înseamnă trădare!

DEMISIA!
VA BATEȚI JOC DE ROMÂNI ȘI ROMÂNIA!
SĂ VĂ FIE RUŞINE LA TOȚI!>

V.N.

One thought on “„Mafia Energiei, ANRE este sub umbrela PSD!” APP Neamț despre scandalul prețurilor la curent și gaze…

Lasă un răspuns