Mafia din Spital! Dr. Verzea despre angajarea frauduloasă a lui Micu: „Așa mi s-a spus de la Consiliul Județean!”

Mafia din Spitalul Județean Neamț – așa cum este numită chiar de propagandiști apropiați de PSD și CJ – este de fapt condusă din CJ Neamț, asta relevă un fragment din emisiunea „Experimentul Piatra Neamț”, realizat de echipa „Romania, te iuvesc”, de la Pro TV.
Citeste si Infractorul „sifon” Bălăeasa, infiltrat ca provocator la protest!
Scrisoarea celor 30 de medici: „Măștile, focare de infecție! Nu mai obligați medicii să falsifice certificate de deces!”
LAȘUL! Politrucul Micu s-a ascuns de jurnaliștii de la „România te iubesc”. El era manager când au ars de vii pacienții la spital 

Episodul respectiv arată cum ex-primarul incompatibil de la Roman, Lucian Micu, pentru a putea fi numit din pix manager interimar a trebuti mai întâi să fie angajat – imoral și fraudulos – ca jurist, iar ordinul pentru respectiva angajare a venit de la Consiliul Județean, după cum declară dr. Silviu Verzea, cel care s-a ocupat de detaliile angajării.

<<Așa ajunge manager Lucian Micu, fostul primar din Român, cel care conducea spitalul la dată incendiului. Micu și-a început cariera politică la PSD, apoi a trecut la UNPR, de unde a plecat și s-a dus la PNL. În vara lui 2020, liberalii au anunțat că nu-l mai susțin pentru un nou mandat de primar, pentru că fusese declarat incompatibil de ANI. Așa că se întoarce la PSD, unde Ionel Arsene îl primește cu brațele deschise.

I-au interzis instanțele, câteva zile mai târziu. N-a stat mult pe bară. I-a fost găsit un loc în spital. Înainte să plece, doctorul Verzea îl angajează , fără concurs, pe Lucian Micu pe postul de consilier juridic la achiziții.

Reporter: Cine v-a sfătuit să procedați așa?
Dr. Silviu Verzea – fost manager al spitalului județean: ”Aceasta a fost discuția la nivelul consiliului județean, asta a fost modalitatea prin care s-a putut numi un înlocuitor al meu, mai departe am dat curs acestui mers al documentelor.”>> – fragment text din postarea România, te iubesc.

Reportajul Pro TV arată și viteza cu care a fost realizată angajarea frauduloasă (pe postul de jurist, invocându-se o lege care se referea doar la angajarea personalului medico-sanitar!), cum Verzea repetă că ordinul a venit „de la Consiliul Județean” și cum acest tertip „mafiot” (ca să cităm propaganda PSD) a fost folosit ca să se dea o dungă de pretinsă legalitate:

<<Am mers pe firul documentelor. Pe 20 octombrie, doctorul Verzea scire un referat de necesitate.. de 3 rânduri. În aceeași zi se întrunește comitetul director și îi aprobă cererea. A doua zi este publicat anunțul de angajare fără concurs.

Este invocată legea care le da voie spitalelor să angajeze personal medical fără concurs în lupta cu pandemia. Anunțul este publicat pe site, după orele de program.

Lucian Micu n-a vrut să comenteze cum a aflat de postul vacant. În timp record, își întocmește dosarul și, 24 de ore mai târziu, el este singurul candidat și primește funcția fără concurs și fără interviu.

Reporter: Dânsul nu putea fi numit manager interimar dacă nu putea ocupa înainte funcția de consilier juridic?
Dr. Silviu Verzea – fost manager al spitalului județean: ”Nu prea cred că se putea altfel din punct de vedere legal. Pentru că ar fi trebuit să fie undeva angajat al unei instituțîi publice, să se facă un transfer. Dumnealui nu era angajat al spitalului și atuncea nu cred că se putea numi altfel.”

Doctorul Verzea sustinte că cineva din consiliul județean a dictat spitalului cum să facă angajări, astfel încât Ionel Arsene să-l poată numi apoi pe Lucian Micu manager.

Ionel Arsene – președinte Consiliul Județean Neamț: ”Dar nu a scos nimeni la concurs postul de consilier juridic, n-ați înțeles. Postul de consilier juridic era în organigramă spitalului județean și ei au angajat un consilier juridic. ”
Reporter: Domnul Verzea a spus că l-a angajat pe domnul Micu pe postul de consilier jurdic pentru că așa i-a venit solicitarea de la consiliul județean pentru că altfel nu ar fi putut să fie manager, numit manager interimar, asta ne-a declarat domnul Verzea.
Ionel Arsene: ”Eu nu știu ce a declarat doctorul Verzea, eu vă spun ce s-a întâmplat. 

În ziua în care a fost numit consilier juridic, Lucian Micu scria deja pe Facebook că i s-a propus un post de management . Lucian Micu nu a vrut să comenteze cum a ocupat funcția de consilier juridic>>.

Citeste si Infractorul „sifon” Bălăeasa, infiltrat ca provocator la protest!
Scrisoarea celor 30 de medici: „Măștile, focare de infecție! Nu mai obligați medicii să falsifice certificate de deces!”
LAȘUL! Politrucul Micu s-a ascuns de jurnaliștii de la „România te iubesc”. El era manager când au ars de vii pacienții la spital 

Reamintim că operațiunea frauduloasă și mafiotă de a-l numit pe Micu manager de spital Covid în plină pandemie a avut drept unic criteriu faptul că fostul primar al Romanului, demis din funcție de prefect (după ce sentinta Curții Supreme stabilise încă o dată starea lui de incompatibilitate) nu a mai fost agreat de PNL pentru o nouă candidatură, moment în care a bătut palma cu Ionel Arsene (șef PSD Neamț) pentru o nouă candidatură, dar sub sigla trandafirilor. Justiția a confirmat încă o dată că Micu are interdicție și nu poate candida dar acesta a prestat campanie electorală pentru PSD și Arsene și, așa, a fost răsplătit cu funcția de manager la spital.
În 14 noiembrie, la ATI al SJU Neamț a avut loc tragicul incendiu în care au murit arși de vii 10 oameni și abia apoi Micu și-a dat demisia din funcție.

Daniel VINCA

One thought on “Mafia din Spital! Dr. Verzea despre angajarea frauduloasă a lui Micu: „Așa mi s-a spus de la Consiliul Județean!”

  1. Nenorocitilor cu protocoalele voastre ați omorât o grămadă de oameni, inclusiv pe soțul meu .A mers la spital să se facă bine ,si la-m luat acasă intr-e 4 scânduri, avea 53 de ani a fost sportiv și la-ți omorât,nenorocitilor așa să vă ajute Dumnezeu. Dar vreau să văd toate analizele și tratamentul ce i sa dat ,că-ci la telefon mi-a spus că nu are alte organe afectate ,iar în certificatul de deces ați trecut altceva, la-ți omorât criminalilor!

Lasă un răspuns