Măcel intern în PSD! Omul lui Arsene îi face praf pe consilierii și viceprimarul PSD de Piatra: „cea mai slabă echipă PSD din istoria CL”!

Echipa consilierilor PSD din Consiliul Local Piatra Neamț (cu tot cu viceprimarul care, conform legii, rămâne în continuare și consilier local) este o glumă, este cea mai slabă din istoria democrată a CL – aceasta este acuzația aruncată pe piață nu de adversari politici ai social-democraților ci de un om de încredere al lui Ionel Arsene (președintele PSD Neamț).

„… iar la polul opus se află social democrații care compun cea mai slabă echipă din Consiliu Local Piatra-Neamț pe care a avut-o vreodată PSD-ul la Piatra-Neamț. Cu excepția a unul, doi consilieri care mai mișcă câte ceva, dar nu sunt deloc ajutați de colegi, opoziția social democrată de la Piatra Neamț este, din păcate, doar o glumă” scrie Robert Iosub, propagandistul (neoficial dar considerat așa de orice nemțean care nu e analfabet funcțional) lui Arsene într-un așa-zis articol de pe siteul propriu.

Evident că la polul opus al ideilor din articolul bazat pe „părerile formatorilor de opinii, reacțiile din zona de socializare online și mulți alți parametri sociali și politici locali” (sic! – scuze dacă nu ați înțeles nimic din citatul care fundamenta credibilitatea analizei), adică „frumoși, deștepți și devreme acasă”, din punct de vedere politico-administrativ, sunt Dragoș Chitic și ceilalți membri ai echipei liberale pietrene creditați cu… 60 la sută! (sic!, iarăși)

După o jumătate de mandat (câștigat cu 35 la sută) fără realizări administrative uimitoare, probabil că și liberalii celebrali rând pe înfundate de astfel de cifre.

Că autorul articolului este „omul lui Arsene” nu e o aserțiune care mai are nevoie de vreo demonstrație. Totuși, pentru cei care cunosc mai puțin realitatea combinațiilor din Neamț, o singură sugestie de lectură:

BANI DE LA CJ PENTRU PRESA ASERVITĂ. PREȚ FABULOS PENTRU UN SIMPLU ANUNȚ DE ȘEDINȚĂ. CINE ESTE CAMPION LA ÎNCASĂRI

Iar cine își închipuie că în respectivul site apare vreo știre care conține vreo critică la adresa unor PSD-iști fără ca Arsene să-și fi dat acordul (punctual sau de principiu) trebuie să poarte aripi. Nu de înger ci de gâscă…

D.V. / sursa foto: Ionel Arsene (facebook)

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Măcel intern în PSD! Omul lui Arsene îi face praf pe consilierii și viceprimarul PSD de Piatra: „cea mai slabă echipă PSD din istoria CL”!

  1. Foarte bine ca PSDistii se mananca intre ei si ca aceasta CIUMA ROSIE este distrusa din interior chiar de propriile lichele. Sa fim seriosi, ce asteptari sa ai de la Arsene, un biet fost valutist decat sa aiba alaturi de el oameni de acelasi calibru. PSD promoveaza mediocri si se bazeaza pe consultanti tot asa, mediocri ca si ei.

  2. Asa este, d-le Vinca, aveti dreptate!Numai ca, dl. Chitic va castiga detasat alegerile la Piatra atata timp cat e „pe blat ” cu Arsene si Cozmanciuc.Blatul e foarte clar, o conventie „win-win” :la Piatra si la Roman castiga PNL, iar PSD ia judetul!De ce sa se consume degeaba bani si resurse, cand e loc pentru toata lumea?!Mai putin pentru interesele cetatenilor , bineinteles..Ar mai fi o sansa daca USR s-ar trezi si si-ar pune niste oameni seriosi la conducerea judetetana si niste candidati puternici in municipii.Cred ca la Piatra Neamt ,cel putin, ar putea fi surprize mari…

Lasă un răspuns