M10 Neamţ: Informaţii false despre susţinerea pe care am acorda-o ALDE!

Constat cu stupoare faptul ca in spațiul public au apărut informații false referitor la susținerea ALDE de catre M10.
Conducerea ALDE, prin publicarea unui comunicat din care rezulta Disoluția M10 in ALDE, nu a făcut altceva decât sa facă dovada unui diletantism politic regretabil la un asemenea nivel.
Țin sa ma adresez opiniei publice si membrilor onesti de partid, bulversați cu toții de apariția știrii, ca pana in acest moment NU EXITA vreun document ratificat conform prevederilor statutare care sa ateste o înțelegere cu ALDE.
Pana la apariția probei veritatii Știrea este o făcătură si face parte, probabil, dintr-o strategie laborios pusă la punct prin care se urmărește ELIMINAREA M10 de pe scena politica!
Pe scurt: LE ESTE FRICA DE NOI !!
Deontologii si „acoperitii” nu vor reuși niciodată sa destructureze principiile si valorile oneste de la care M10 nu se va abate niciodată.
Suntem liberi!
Suntem puternici si asta deranjează.
Faptul ca am fost expulzați de la Târgul Partidelor de catre domnul Mihai Politeanu ( cel care in trecut in mod repetat a evitat convocarea M10 la diverse întâlniri politice din considerente de frustrare personală) ma face sa constat cu regret Ca acesta își consuma angoasele personale, in detrimentul interesului public si al adevărului faptic.
M10 totuși, TRĂIEȘTE!

Adrian NIŢĂ – preşedinte M10 Neamţ

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns