Lumânări aprinse la Piatra Neamţ pentru fata ucisă cu Poliţia la poartă: „Iertaţi-ne!”

„Iertati-ne! Iertati-ne ca toleram un asa sistem! Iertati-ne ca acest sistem v-a lasat cand trebuia sa va salveze! Iertati-ne!” – acesta este mesajul transmis de doi soţi din Piatra Neamţ care în această seară au aprins lumânări în faţa Teatrului din localitate în memoria celor două tinere ucise de psihopatul din Caracal.

În fotografie apare Marius Irimia iar soţia sa, Dana, este cea care a făcut fotografia şi a postat-o pe facebook.

Reamintim că o fată de 15 ani, răpită, a fost găsită moartă deşi victima sunase de 3 ori la 112, apoi au sunat si vecini iar Poliţia şi procurorul de caz nu au intervenit la ora 2-3 noaptea, invocând faptul că procedurile obligă aşteptarea orei 6 dimineaţă, dar omiţând prevederea din Constituţie care spune că se poate interveni IMEDIAT, indiferent de oră, când viaţa cuiva e în pericol. Iar la ora 6 dimineaţa, fata era moartă.

Suspectul în cauză – un bărbat de 59 de ani – făcea parte şi din cercul de suspecţi din alt caz, tot cu o fată răpită.

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Lumânări aprinse la Piatra Neamţ pentru fata ucisă cu Poliţia la poartă: „Iertaţi-ne!”

 1. Statul mafiot aflat in disolutie datorita institutiilor putrede de coruptie si incompetenta DIICOT/PARCHET/IPJ/SRI platite cu salarii si pensii speciale colosale pentru protectia mafiei politice,interlopilor si a clanurilor de tigani care au acaparat intreaga tara si care au ajuns sa ne sfideze pe fata cu averi colosale.

  In Piatra Neamt DIICOT si-a deschis sediu in centrul orasului ca sa ne enerveze de fiecare data cind ii vedem stiind ce incompetenti,corupti si inutili sunt,in conditiile in care vedem zi de zi cum clanurile de interlopi si tigani care se afiseaza la vedere cu masini de sute de mii de euro,averi colosale fara nici o sursa legala de venit,iar ei anunta ca au prins citeva persoane cu etnobotanice,tigari si prostituate pe centura.O bataie de joc.

  Pentru asta noi cetatenii platim sute de miliarde pe an acestor paraziti inutili ,lasi si incompetenti profesional,care nu fac nimic decit sa se ascunda prin birouri .

  Toti acesti procurori sunt plini de bani cu vile si masini de lux exact ca interlopii fara ca nimeni sa le verifice averile nejustificate si provenienta lor.De unde au acesti bani?in conditiile in care nu sunt nici un fel de anchete serioase la acesti mafioti/interlopi?Raspunsul il poate da si un copil de 3 ani.

  In toata tara este la fel.Ce s-a intimplat la Caracal se poate intimpla oriunde in aceasta tara.

  Intre actualul corp de procurori din acesta tara si interlopi nu este nici o diferenta.Pana ce aceste institutii corupte si nereformate,PARCHET/IPJ/SRI/DIICOT, populate numai cu oameni de cea mai proasta calitate in cea mai mare parte analfabeti nu vor fi reformate de la ZERO,vom fi nevoiti sa plecam cu totii din aceasta tara.

 2. Imi dau seama ca,la actiune a participat si doctorul(medicul ?!),din fruntea IPJ Neamt !

Lasă un răspuns