Luju.ro leagă cazul Arsene de debarcarea premierului Tudose: „A treia zi l-au săltat!”

Unul din cele mai cunoscute dar şi mai controversate siteuri din România pentru dezvăluirile făcute din culisele Justiţiei – luju.ro – aruncă o ipoteză bombă: reţinerea de joi a lui Ionel Arsene, de către DNA are o clară legătură cu ceea ce s-a întâmplat cu 3 zile în urmă când, în CEX-ul PSD, s-a votat pentru debarcarea premierului Mihai Tudose.

Cei de la Luju.ro sunt cei care au publicat primii, aseară ipoteza legată de identitatea denunţătorului şi de cauzalitatea legată de schimbarea premierului (preluată apoi de mai multe siteuri centrale sau locale).

<<Fostul primar sustine ca s-a intalnit la un restaurant cu Ionel Arsene si ca i-a dat bani acestuia ca liderul PSD sa intervina la seful ANI Horia Georgescu. Am aflat ca in denunt acelasi Gheorghe Stefan ar fi pretins ca la intalnire ar fi participat si cunoscutul om de afaceri Adrian Porumboiu. Ce sa vedeti, Adrian Porumboiu a fost audiat la DNA, in urma cu trei luni, si a declarat ca nu il cunoaste pe acest Arsene. Auzim ca dupa declaratia lui Porumboiu dosarul s-a oprit si nu s-a mai facut nimic. Cazul a fost reluat in ziua sedintei PSD in care a fost debarcat premierul Mihai Tudose, Ionel Arsene fiind chemat luni dimineata la DNA. A treia zi l-au saltat>>, spune luju.ro

Cititi întregul articol AICI.

În afară de faptul că DNA ar fi redeschis în trombă cazul la 3 luni după audierea lui Adrian Porumboiu (care infirmase faptele), cei de la luju.ro punctează într-un alt articol şi faptul că decizia reţinerii lui Arsene ar fi foarte discutabilă din moment ce este evident că acesta nu este nici pericol public şi nu ar putea influenţa nici ancheta în care nu este nicicum vorba de instituţii din Neamţ: <<Oricum, pentru o pretinsa fapta veche din 2013, DNA a gasit din nou de cuviinta sa apeleze la catuse si sa il retina pe fostul deputat, desi nu avem de-a face cu o infractiune cu violenta>>.

Luni, informaţia că Ionel Arsene l-a criticat vehement pe premierul Mihai Tudose (căruia apoi CEX PSD i-a retras sprijinul politic ceea ce a dus la demisia din funcţia de şef al guvernului) a fost una din ştirile prezentate de mai toate televiziunile centrale şi siteurile de ştiri.

<<Şi sociologul Marius Pieleanu a făcut o dezvăluire incendiară din interiorul şedinţei PSD. “Ionel Arsene l-a acuzat pe Mihai Tudose că face dosare penale colegilor. Că ar avea legături cu statul paralel”, a dezvăluit sociologul>> – a fost una din informaţiile fierbinti ale zilei.

Al ales la întâmplare câteva locuri în care această ştire a apărut:

SCANDAL ÎN PSD! PREMIERUL TUDOSE A DEMISIONAT! DECLARAȚII AMENINȚĂTOARE ALE LUI LIVIU DRAGNEA
Război în PSD. Cum și-au împărțit taberele Dragnea și Tudose
Şedinţă cu SCANDAL la PSD: Ecaterina Andronescu le-a cerut şefilor …
SURSE – Mihai Tudose REFUZA sa demisioneze: se joaca la rupere …

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Luju.ro leagă cazul Arsene de debarcarea premierului Tudose: „A treia zi l-au săltat!”

  1. Toți cei care „susțineți” aceste inepții gen dosare politice: aveți documente care să justifice averea pe care o aveți ???!!! 😂😂😂 Dacă răspunsul este NU, vă recomand urgent să terminați cu „pupincurismul” …”prietenii știu de ce”…

Lasă un răspuns