Ludovic Orban dă frisoane unor şefuleţi liberali locali: „ALEGEREA UNOR LIDERI LOCALI DE CARACTER!”

12189879_160924657592003_9031460474117047376_nUnul dintre liderii PNL care mereu a spus ce a gândit – „rebelul” Ludovic – Orban are un mesaj pentru membrii de partid din toată ţara, îndemnându-i practic să reconstruiască partidul de la temelie, cu „lideri locali de caracter”.
Mesajul lui Orban este practic un îndemn la atitudine (revoltă?) pentru simplii membri de partid care sunt chemaţi să-şi aleagă lideri locali ” respectati si credibili, reprezentativi pentru PNL si care sa faca auzita vocea fiecarei organizatii locale la nivel judetean si national”. Liberalilor nemţeni (ca li celorlalţi din ţară) li se cere şi desemnarea unor reprezentanţi la conferinţe judeţene sau la cea naţională „care sa le poarte vointa reala si care sa nu se lase influentati, intimidati, deturnati de diferiti sefi neperformanti care vor sa se perpetueze nemeritat in pozitiile de conducere…”.
mai jos, mesajul integral al lui Ludovic Orban la care ar trebui să mediteze toţi membrii din organizaţiile locale PNL:

„Suntem in ceasul al doisprezecelea. Soarta Partidului National Liberal este in mainile fiecarui membru al PNL, Ora exacta nu mai vine de la Bucuresti sau de la judet. A venit pana astazi si am patit ce am patit. Fiecare membru PNL, din orice organizatie locala are datoria sa se implice in reconstructia PNL. Sa contribuie la alegerea unor lideri locali de caracter, respectati si credibili, reprezentativi pentru PNL si care sa faca auzita vocea fiecarei organizatii locale la nivel judetean si national. Sa vina cu idei, solutii, proiecte de reconstructie. Sa delege la conferintele judetene si la Conventia Nationala reprezentanti care sa le poarte vointa reala si care sa nu se lase influentati, intimidati, deturnati de diferiti sefi neperformanti care vor sa se perpetueze nemeritat in pozitiile de conducere si care sa aiba curajul sa spuna adevarul si sa voteze acei lideri care au calitatile necesare pentru a relansa partidul.
Nu mai fiti tacuti! Nu mai fiti pasivi! Nu va mai lasati mintiti sau manipulati! Invingeti-va teama. Salvati Partidul National Liberal, pentru ca numai voi mai puteti face asta !”

V.N.

cop-pnl-orban

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns