Lucrări în toi pe DN 15D: Vopsea proaspătă pentru marcajul separator dintre benzi FOTO

Șoferii care au circulat ieri pe ruta Piatra Neamț – Roman au fost nevoiți să se înarmeze cu răbdare. Asta pentru că pe tronsonul cuprins între Roman și Dulcești se lucra la marcajul care separă benzile de circulație.
După cum se poate observa din fotografii, pe o porțiune de aproape doi kilmetri, circulația se desfășura pe un singur fir, pentru ca vopseaua proaspăt așezată pe covorul asfaltic să nu aibă de suferit.


Cum drumul național DN 15D este foarte intens circulat, legând municipiul Piatra Neamț de județul vecin Vaslui, cozile de mașini formate din cauza restricției se întindeau ieri după amiază pe zeci și zeci de metri, trecerea fiind permisă doar după o așteptare de câteva minute, care să permită accesul autovehiculelor care circulau din sens opus.

drum-6
Totuși, niciunul dintre participanții la trafic n-a părut să fie deranjat de situație. Dimpotrivă, majoritatea celor aflați în așteptare spunea că asemenea lucrări sunt binevenite. „Și așa plătim taxe peste taxe, măcar vedem că banii noștri se mai duc și acolo unde trebuie. Că dacă ești prins fără rovinietă, plătești de te ustură la buzunar. S-avem drumuri care să justifice plata rovinietei”, spunea unul dintre șoferii care a profitat de pauza impusă de drumari ca să se dezmorțească.

Alex SÎRBU

One thought on “Lucrări în toi pe DN 15D: Vopsea proaspătă pentru marcajul separator dintre benzi FOTO

  1. In sfarsit , dar ar trrebui intrat si pe Piatra- Bicaz – Cheile Bicazului ca ne facem de tot rasul , cel putin in zona Ursuleti e de tot rasul asfaltul .

Lasă un răspuns