Lucrări reluate pentru rețeaua de gaz, la Borlești

După o perioadă în care care au fost necesare completarea documentațiilor cu avizele finale și predarea amplasamentului către firma de specialitate, astăzi, au fost reluate lucrările ce țin de înființarea sistemului la nivel local de distribuție a Gazului Metan către locuitorii comunei Borlești, anunță Primăria comunei respective.

„Lucrările au reînceput din zona de la intrarea în satul Ruseni dinspre Roznov, pe partea stângă a drumului județean, urmând a se executa un tronson in lungime de 1700 m, iar după executarea lui să facem și primele branșamente la rețea pe acesta, inclusiv branșamentele pe tronsonul de aproximativ 500 m de pe partea dreaptă în sensul de mers Roznov – Borlești care a fost executat anul trecut. Am fost asigurați că aceste lucrări vor decurge conform graficului stabilit, urmând ca în cel mai scurt timp după terminarea acestora să poată începe și furnizarea gazului către populație.

Pe această cale ne cerem scuze pentru disconfortul creat, fiind îngreunat accesul în gospodării pentru o perioadă scurtă de timp”, a transmis administrația locală.

V.N.