Lucian Micu, autoportret de slugă zeloasă a Cârmaciului


Ultimul mesaj de campanie postat azi de fostul primar (demis pentru incompatibilitate) al Romanului surprinde un accent de sinceritate (negândit, probabil) al lui Lucian Micu. Sugerând că deputatul Leoreanu ar fi actualul Cârmaci al Romanului, Micu recunoaște astfel că el a fost votat pentru că a fost plimbat de mânuță de actualul deputat în campania de acum câțiva ani și, mai mult, confirmă (chiar dacă cu întârziere) ceea ce scria Vestea în urmă cu ceva timp când făceam referire la atitudinea odios de slugarnică a lui Micu și a consilierilor romașcani.
Micu spune azi că Leoreanu e cârmaci dar la scurt timp după ce a „moștenit” funcția de primar, una din dovezile de slugărnicie absolută a fost să propună acordarea titlului de cetățean de onoare lui Leoreanu, adică celui pe care îl face astăzi Cârmaci.
Vestea a sancționat la vremea respectivă acea atitudine total nepotrivită iar Lucian Micu și postacii satelitari ai Primăriei erau extrem de zeloși în a înjura această publicație și a-i înălța ode greu digerabile „Cârmaciului”.
Când era sincer Micu: când îi număra scamele lui Leoreanu sau acum, când îl compară cu Ceaușescu?
Iar dacă era nesincer atunci, ce încredere pot avea în el PSD-iștii, actualii lui aliați?
Lideri de opinie care cunosc realitățile Romanului spun că – și se va vedea la alegeri dacă e adevărat sau nu – în acest moment, pentru 2 voturi aduse de Micu la PSD Roman, tabăra social democrată pierde alte 8. Pentru că romașcanii nu pot fi prostiți chiar în halul acesta, au înțeles ipocrizia fostului primar care și în postarea lui (vezi mai jos) recunoaște că, de fapt, dragostea bruscă care l-a întors la social-democrație este ipoteza ca el să se întoarcă la Primărie (probabil pe funcția de administrator public – deși legal nici pe aceasta nu o poate ocupa pentru 3 ani).
Evident, obsesia lui Micu pentru butoanele Primăriei e legată de binele romașcanilor nu de accesul lui la butoane…
Ha-Ha-Ha…

 

Daniel VINCA

Lasă un răspuns