Luca de la ALDE: „Asistăm la demontarea mașinăriei de vot a primarului Chitic!”

DSC_8842

Primvicepreședintele ALDE Neamț, Iulian Luca, i-a felicitat astăzi, într-o conferință de presă, pe consilierii locali ai coaliției PSD-ALDE-PMP, pentru atitudinea pe care au avut-o în ultima ședință a CL Piatra Neamț, în urmă cu două zile. Atunci, alianța formată de membrii celor trei formațiuni politice a respins cinci din cele douăzeci de proiecte înscrise pe ordinea de zi.
Asistăm la demontarea mașinăriei de vot a primarului Chitic. Prin ceea ce au făcut, consilierii PSD, ALDE și PMP nu mai dau satisfacție echipei primarului, motiv pentru care vreau să-i felicit, pentru că nu mi se pare normal ca banii orașului să fie cheltuiți pe proiecte fără folos”, a punctat Luca. Făcând referire la proiectul care prevedea darea în folosință gratuită, dinspre Primărie spre Clubul Sportiv, a unei părți din baza de pe Borzoghean, Luca a apreciat că „nu văd cum poate beneficia o asociație – fantomă de bunurile municipiului Piatra Neamț, după modelul Gheorghe Ștefan”.
Pe de altă parte, referindu-se la faptul că noua echipă de fotbal ar urma să fie finanțată de oameni de afaceri, și nu de municipalitate, vicele CJ a punctat că singura soluție pentru relansarea fotbalului la nivelul municipiului Piatra Neamț și, implicit, la nivelul județului, ar fi o asociere între Primărie și Liceul cu Program Sportiv, nicidecum cu „foști sponsori ai lui Gheorghe Ștefan”.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.