Luat la rost în pub pentru retrogradarea Ceahlăului! Massone a sărbătorit toată noaptea cu o blondă şi alt conducător de la echipă…

18/06/09 ALMONDVALE - LIVINGSTON Livingston owner Angelo Massone at the club's stadium

18/06/09
ALMONDVALE – LIVINGSTON
Livingston owner Angelo Massone at the club’s stadium

Italianul Angelo Massone, aşa-zisul investitor de la FC Ceahlăul de numele căruia se leagă cea mai ruşinoasă perioadă din istoria FC Ceahlăul (retrogradare consecutivă din Liga 1 în Liga a 3-a) a fost luat azi-noapte, într-un club din Piatra Neamţ, de un suporter al echipei, pentru situaţia dezastruoasă în care a dus clubul de fotbal.

În stilul cunoscut, Massone se făcea că nu pricepe ce-i reproşează tânărul de circa 30 de ani dar era ajutat de blonda care îl însoţea şi care făcea oficiile de interpret, relatează sursele vestea.net care au urmărit discuţia care a avut loc la Chaplin’s Pub. Din fericire, discuţia nu a degenerat dar martorii punctează că nemţeanul i-a spus, verde în faţă, italianului ce părere are despre el şi despre nenorocirea făcută la club. Toate astea se întâmplau pe la ora 3.30.

Massone a ajuns la Chaplins’s (un pub şi cu activităţi de club, bine cotat de către tinerii amatori de o „ieşeală” mai pe înserat) pe la ora 23.30. Era însoţit de o blondă înaltă şi de un conducător de la clubul de fotbal care i se adresa italianului cu apelativul „Mister”. Massone era îmbrăcat într-o ţinută lejeră, cu bligi, cămaşă şi vestă închisă la culoare. Blonda era asărtată pe tonuri de crem.

La masa bossului de la Ceahlăul s-a servit, printre altele vin roşu iar italianul şi blonda au plecat la vreo oră după discuţia cu suporterul iritat, adică pe la 4.30. Al treilea comesean a plecat pe la 5.15.

Ieri, înainte de a „sărbători” prin pub-uri retrogradarea Ceahlăului, Massone a asista la meciul pierdut pe teren propriu, cu 0-2, în faţa echipei Rapid Suceava. Apoi a convocat o conferinţă de presă în care, ca de obicei, a uitat că atunci când a venit la Piatra Neamţ s-a dat mare investitor care are în spate şi alţi investitori şi a pus aceeaşi placă a solicitării de fonduri de la alţii. De data asta, „poezia” italianului a avut un moment nou: a menţionat numele celor 8 candidaţi înscrişi pentru funcţia de primar de Piatra Neamţ şi le-a cerut acestora să ajute echipa.

Evident că italianul s-a făcut că omite faptul că echipa de fotbal aparţine nu unei asociaţii sportive ci unei firme private, fapt pentru care sprijinul de la autorităţi poate echivala cu un dosar DNA (cum se întâmplă prin alte judeţe) şi că în acest moment clubul are în FOLOSINŢĂ GRATUITĂ stadionul şi toate facilităţile bazei sportive.

D.VINCA

cop massone

 

Lasă un răspuns