Lovitură de teatru la PMP! Laurențiu Dulamă schimbat de Băsescu din funcția de președinte al organizației Neamț!

Primul lider politic nemțean care decontează rezultatele la alegerile parlamentare din decembrie este Laurențiu Dulamă care, în urmă cu puțin timp a fost înlocuit din funația de președinte al PMP Neamț. Președinte interimar va fi un deputat vasluian, Corneliu Bichineț, deciziile respective fiind luate astăzi într-o ședință a conducerii centrale PMP prezidată chiar de Traian Băsescu.

Dulamă a confirmat informația: „În urma rezultatelor filialei PMP Neamț, la alegerile din decembrie 2016, astăzi am fost înlocuit din funcția de preşedinte, cu deputatul PMP de Vaslui, Corneliu Bichinet. Îmi asum în totalitate dar nu renunț la luptă! Voi respecta statutul şi regulamentul partidului, şi voi încerca din postura de Vicepreşedinte al Consiliului Județean Neamț să dezvolt Organizația PMP Neamț”.

 

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Lovitură de teatru la PMP! Laurențiu Dulamă schimbat de Băsescu din funcția de președinte al organizației Neamț!

  1. Lasa d-le Dulama, ca se poarta, la parlamentare au facut asa o tesatura intre judete, de nu mai stiau saracii candidati adresele de domiciliu. Singurul care s-a asortat cu zona, a fost acoperitu’ Turcescu datorita bronzolului.
    Ce sa facem, daca nu avem lideri marcanti in judet, importam din Iasi, din Vaslui…
    Cand si pe la alte partide, ca nimeni nu-i batut in cuie ? Nici Cuza nu a fost….

  2. Dar in locul lui Cuza a venit un neamt valabil, pe can aici vine un mascarici si, mai grav, de la Vaslui. Nu ca l-as plange pe Dulama..

Lasă un răspuns