Lovitură dată de George Lazăr! Primari USR și PMP din Neamț, participanți la Liga Națională a Aleșilor Locali PNL!


Mega lovitură dată de George Lazăr (președintele PNL Neamț) care, în delegația deplasată de la Neamț zilele trecute la Liga Națională a Aleșilor Locali a avut nu doar aleși liberali ci și de la alte partide de dreapta, adică de la USR și PMP.
3 primari nemțeni non-PNL (acum) au avut statutul de invitați la acest eveniment al PNL, Este vorba despre primarii USR de la Săbăoani și Tazlău și de primarul PMP de la Gârcina.
De altminteri, în mesajul remis de George Lazăr după eveniment, celor 3 le este rezevat un paragraf special care arată că acum, doar formal, respectivii nu sunt membri PNL și că pasul înscrierii în PNL peste doi ani (la alegerile locale) nu e o simplă ipoteză: „O surpriză extrem de plăcută a fost prezența la această întâlnire, în calitate de invitați, a primarilor nemțeni de la Săbăoani, Florin Virga, de la Tazlău, Ion Nechita, și de la Gârcina, Mihai Gavril Gontaru.
Am o strânsă relație de prietenie cu ei, sunt oameni tineri care împărtășesc valorile de dreapta, cu un puternic profil liberal și care sunt interesați de dezvoltarea comunelor pe care le conduc.
Sunt convins că împreună cu ei și cu colegii liberali, consolidăm o puternică echipă, care construiește viitorul în județul Neamț”.

Mai jos, integral, comunicatul remis de George Lazăr:

<<🔝Liga Aleșilor Locali, desfășurată săptămâna trecută, a marcat o nouă etapă în dezvoltarea comunităților locale, obiectiv major asumat de Partidul Naţional Liberal.

↗️ Prezidată de premierul Nicolae Ciucă și de prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, activitatea s-a centrat pe mecanismele principalelor programe de dezvoltare aflate în derulare: Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și Planul Național de Redresare și Reziliență.

De asemenea, au fost discutate și toate celelalte axe de finanțare posibile, pentru ca toate fondurile europene puse la dispoziție să fie atrase și folosite.

✅ Miniștrii Guvernului Ciucă au oferit primarilor toate explicațiile solicitate, astfel încât programele de dezvoltare a comunităților să fie accelerate și implementate cât mai rapid.

✌Delegația nemțeană a fost alcătuită din primarii liberali, consilierii județeni, cei doi subprefecți și senatorul Eugen Țapu-Nazare.

O surpriză extrem de plăcută a fost prezența la această întâlnire, în calitate de invitați, a primarilor nemțeni de la Săbăoani, Florin Virga, de la Tazlău, Ion Nechita, și de la Gârcina, Mihai Gavril Gontaru.

✳ Am o strânsă relație de prietenie cu ei, sunt oameni tineri care împărtășesc valorile de dreapta, cu un puternic profil liberal și care sunt interesați de dezvoltarea comunelor pe care le conduc.

Sunt convins că împreună cu ei și cu colegii liberali, consolidăm o puternică echipă, care construiește viitorul în județul Neamț.

🤝 La nivel național, echipa Partidul Național Liberal s-a întărit prin alegerea, ca secretar general, a ministrului Lucian Bode, un om care a ajutat mult județul Neamț și cu care am dezvoltat o puternică relație de prietenie și colaborare.

De asemenea, alegerea lui Dan Motreanu în funcția de prim-vicepreședinte este încă o dovadă a seriozității și maturității Partidului Național Liberal.

♾ „Uniți pentru o Românie puternică și stabilă” înseamnă să promovăm toate proiectele, politicile economice și sociale pe care ni le-am asumat, obiectivul fiind construcția unei Românii moderne.

🔛Și știu sigur că vom reuși!>>

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.