Lotrii din Harghita jefuiesc la Bicazu Ardelean

arest

În urma unor sesizări, la data de 02.05.2015, patrula intercomunală formată din poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Bicazu Ardelean şi a Postului de Poliţie Poiana Teiului, au depistat în trafic pe DN 15, între comunele Hangu şi Poiana Teiului, un autoturism în care se aflau trei bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 19 și 34 de ani și un minor de 17 ani, toți din județul Harghita. Aceștia erau bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt și tentativă de furt, după ce în aceeași zi, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane au încercat să sustragă un portofel din buzunarul hainei unui bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla în autoturismul oprit de către acest grup de persoane pe raza satului Grozăveşti.

În urma extinderii cercetărilor s-a mai stabilit faptul că aceștia s-au deplasat cu autoturismul pe raza comunei Bicazu Ardelean, iar sub pretextul cumpărării de cabaline, au identificat locurilor vulnerabile,după care au pătruns în locuinţa unui bărbat de 78 de ani, de unde au sustras suma de 725 lei.

Cei trei bărbați și minorul de 17 ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt, fiind încarceraţi în arestul I.P.J. Neamţ. Totodată s-a procedat la indisponibilizarea autoturismului cu care au fost săvârșite infracțiunile, iar prejudiciul a fost recuperat integral.

Sursa: Politia Neamt

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns