Leoreanu nu renunţă la titlul de „Onoare”: „Adversarii mei suportă greu succesul adversarului lor!”

Deputatul Laurenţiu Leoreanu nu renunţă la a primi titlul de cetăţean de onoare care urmează a-i fi conferit în şedinţa de azi a CL Roman, printr-un vot formal (majoritatea e formată din consilieri PNL care îi sunt subordonaţi, el fiind preşedintele organizaţiei municipale). Încercând să nuanţeze subiectul, răspunzând unui mesaj public, deputatul a spus că va renunţa la privilegiile ce vor decurge din acordarea titului, punctând totuşi că deocamdată nu are la ce renunţa pentru că nu a primit nimic…

<<Am analizat foarte bine , m-am sfătuit cu foarte multi care mi-au spus la titlul de Onoare sa nu renunț , însă voi renunța la toate privilegiile care decurg din el…Onoare e Onoare și fiind om politic totdeauna adversarii mei vor suporta greu succesul adversarului lor , dar voi renunța la tot ceea ce decurge din acordarea lui.. și apoi , acum , nu am la ce renunta ca nu am nimic primit….mulțumesc de părerea sincera și civilizat transmisa….în viata și eșecul și succesul trebuiesc asumate cu Onoare>> – acesta a fost răspunsul lui Leoreanu la mesajul unui romaşcan care îi cerea să renunţe la acest titlu conferit în mod discutabil şi care îl transformă în al doilea Sechelariu.

Mesajul la care Leoreanu a răspuns a fost transmis, in Grupul Romaşcanilor (facebook) de Ciprian Mancaş: <<Domnule deputat Laurentiu Dan Leoreanu. Va adresez prin prezenta scrisoare deschisa recomandarea sa refuzati titlul de cetatean de onoare si sa recomandati ca acest proces de atribuire a titlului sa fie sistat. Nu tagaduie nimeni ca suntati un om de onoare si un romascan desavarsit. NU ca ar mai trebui dovedit dar eu sper sa ne dovetiti in continuare atat cat puteti. Eu sper sincer ca sa va fie data aceasta distinctie in viitor, insa in momentul de fata ar fi o grava eroare sa acceptati asa ceva. Si motivul e foarte clar: ne-politizarea acestei onorabile distinctii. Stiti poate mai bine decat oricine cine e pe lista aia de oameni si nu cred ca ati vrea sa fiti al doilea Sechelariu din lista. Titlul trebuie acordat in urma unui consens apolitic si nu trebuie sa acceptati un titlu acordat de propria majoritate politica pentru ca nu este etic si v-ar murdari pur si simplu activitatea de pana acum. Veti primi oricum acest titlu, dar conteaza mult cum il primiti. Eu nu vreau ca PNL sa fie un fel de PSD de dreapta cum a fost pe timpul lui Cracanel Antonescu si dumneavoastra trebuie sa luati o decizie in privinta asta.
Cu stima>>.

Şedinţa CL Roman are loc azi, de la 12, şi la punctul 21 de pe ordinea de zi, consilierii locali vor decide cu privire la proiectul înaintat de … primarul Micu, alt subordonat (din punct de vedere politic) al lui Leoreanu.

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Leoreanu nu renunţă la titlul de „Onoare”: „Adversarii mei suportă greu succesul adversarului lor!”

  1. Am să mă abțin de la invective! Cu greu. Mi se întoarce stomacul pe dos văzând cum se cramponează de acest titlu aducător de foloase materiale. Are obrazul deosebit de gros toa’șu ex-primaru’ care este, pe persoana fizica ca să zicem așa! După ce nu face nimic în parlament pentru cei care au pus ștampila în dreptul marelui partid istoric din care și el cu mândrie proletară face parte, ar trebui să ne scutească cu prezența sa. Și așa, ca titlu informativ : de ce s-a vrut musai parlamentar ( aduceți-vă aminte de acum un an în urmă de scandalul din partid cu Țapu-Nazarie)? S-a așezat la umbra imunității deoarece a cam adus la faliment primăria! Nexam proiecte europene și numai lucrări cu împrumuturi din bănci comerciale. Și cică rața împunge!

  2. stimati romascani!Daca tot exista acest TITLU de cetatean de onoare cui ar trebui atribuit daca nu unuia care a condus acest municipiu, care nu se pretindea cu „grade” a facut studiile la vedere si v-a fost si dascal unui adintre dumneavoastra.Din cate am citit eu in presa locului, domnului Leureanu nu i se reproseaza concret nimic decat ca a schimbat fata orasului….asa ca va rog eu, lasati-i titlul ca il merita.in alta ordine de idei tin sa va felicit si sa va respect pe toti romascanii ca ati ales politic pe cine trebuia, ca nu ‘ ati pus botul'(scuzati expresia) la toate demonstratiile cu creionul la tabla ca va fi lapte si miere in Romania PSD-ista.Uite unde am ajuns, ne dusmanim unii cu altii pe salarii si pensii; oare asta s-a urmarit?Nu cred eu ca au auzit oamenii astia de „divide et impera”. respect inca odata pentru romascani!

Lasă un răspuns