LOOK ŞOC LA CULIŢĂ TĂRÂŢĂ: COSTUM DE BARON ŞI BASCĂ PROLETARĂ (FOTO)

tarata margineni (8)

Baronul Culiţă Tărâţă s-a prezentat pe scena de la Mărgineni (unde duminică, 24 august a avut loc Ziua Comunei) într-o ţinută şocantă: costum impecabil şi… bască proletară, adică ţinuta activistului de partid de altădată.

Nu doar look-ul celui care a fondat Grupul de firme TCE 3 Brazi şi care acum este preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ a şocat: Tărâţă era palid, şi mai slăbit decât la ultima ieşirea publică (conferinţa de presă de la Policlinică). Nici discursul nu i-a mai avut aplombul de altădată. Palid şi în verb, Tărâţă nu s-a abţinut să nu facă iar apologia investiţiei de peste un milion de euro (proiect iniţiat de el, pe vremea când era deputat) care, efectiv doar în câmp, leagă comunele Mărgineni şi Zăneşti, deservind 99,99 la sută doar utilajele agricole care îl traversează şi care – coincidenţă! – aparţin în marea lor majoritate firmei TCE 3 Brazi (care are sediul fix lângă drumul cu pricina).

În timp ce preşedintele CJ îşi recita palidul cuvânt (în curând vă apărea şi varianta video…), locuitorii din Mărgineni îşi dădeau coate şi şuşoteau: “Dar ăsta de pe scenă e nea Culiţă?”, “Vai, dar ce a mai slăbit?”, “Vai, dar e tuns zero?” etc…

Fără a preciza natura concretă a afecţiunii de care suferă, Culiţă Tărâţă a menţionat la ultima conferinţă de presă pe care susţinut-o că suportase o operaţie la un spital din Austria.

vestea.net