Locuințe pentru toți și chirii mai mici

Toți cei 57 de tineri care au depus cerere în actuala sesiune de actualizare a dosarelor, vor primi locuințe ANL anunță un comunicat al Primăriei Piatra Neamț.

Printr-o bună gestionare a problematicii locuințelor pentru tineri am reușit în ultimii trei ani, în mod constant, să acordăm câte o locuință ANL tuturor celor care au solicitat. Suntem printre puținele orașe din țară, dacă nu chiar singurul, care reușește această performanță și ne vom preocupa ca și în perioada următoare să asigurăm o casă familiilor tinere din municipiul Piatra-Neamț” a declarat primarul Dragoș Chitic.
În perioada 21 august – 6 octombrie tinerii care îndeplinesc condițiile legale pentru a primi o locuință ANL își pot depune dosarele.  Condițiile și documentele necesare pentru acordarea de locuințe sunt publicate pe site-ul instituției – www.primariapn.ro, iar dosarele se depun la sediul instituției, la biroul Relații cu Publicul (cam. 20) – Serviciul Gospodărie Comunală și Investiții în zilele de luni până joi între orele 8:00-16:30, respectiv vineri între orele 8:00-14:00.
De la 1 august, chiriile locuințelor ANL din Piatra-Neamț au scăzut, iar cei care doresc să își cumpere locuința beneficiază acum de un preț mai mic, respectiv 1600,20 lei/mp față de 1757,88 lei/mp, cât era până acum.

 

Daniel VINCA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.