Locotenenţii noi şi vechi ai primarului Chitic!

chitic primar

4 sfetnici lucrează în acest moment la Primăria Piatra Neamţ, drept consilieri ai primarului Dragoş Chitic. A nu se face confuzia cu consilierii din CL (aleşi pe listele partidelor), este vorba de cei numiţi impropriu „consilieri personali” care sunt de fapt angajaţi ai instituţiei, ca personal contractual (adică nu sunt funcţionari publici).
La solicitarea Vestea, primarul Chitic i-a menţionat pe fiecare dintre ei, punctând şi o parte din atribuţiile care le revin prin fişa postului.

-Dorina Staicu (fost director economic în Primărie): economic, audit
-Teodor Marghiros: investiţii (inclusiv Piaţa Centrală)
-Paula Geangalău: comunicare, sport, promovare, turism, culte, ONG
-Irina Vartic: Protecţia Mediului, Salubrizare.

paula geangalauOrdinea şi atribuţiile de mai sus au fost scrise aşa cum le-a menţionat Dragoş Chitic în conferinţa de presă. Se observă că, măcar numeric, cele mai multe sarcini revin Paulei Geangalău, numită în acest post la scurt timp după alegerile locale. Spre deosebire de ceilalţi 3 „locotenenţi” ai primarului, cunoscuţi pentru un CV mai curând de ordin tehnocrat, tânăra domnişoară a fost mai vizibilă prin prisma activităţii politice, ca preşedinte TNL al organizaţiei Piatra Neamţ. Este, de asemenea, activistă în ATOR (Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din România), punct care, probabil, îi acordă altitudinea înţelegerii şi aplicării învăţăturii mesianice „Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi!” (Mt. 22, 39). Rămâne de văzut dacă din poziţia de angajat în administraţia publică, Paula Geangalău va considera ca „aproape” pe toţi de pe scena politico-administrativă sau doar în funcţie de carnetul de partid.

D.V.

cop primarie

 

6 thoughts on “Locotenenţii noi şi vechi ai primarului Chitic!

  1. Ati uitat sa precizati ca Paula Geangalau este membru in Asociatia T.A.G.M.A. din 2011 si membru fondator al Asociatiei. CV-ul pe care il detineti dumneavoastra are lipsuri. O zi buna!

    Admin: Nu e vorba de CV. Am mentionat doua din activitatile de care ne-am amintit, pe moment. Or mai fi multe alte asociatii, comitete si comitii din care stimabila face parte cu succes…

  2. Se numeste Mardiros si nu Marghiros. Era un inginer constructor de buna calitate.

  3. Da studii ? Studii are ? Performanta scolara remarcabila, ceva ? Doar smenuri de asociatii care pot fi create si de analfabeti ?

  4. Inca ceva: voi observati ca dl. Chitic fara mustata parca e clona lui Pinalti?

  5. Domnul Alex, cu scuzele de rigoare, dar nu toate asociatiile sunt create si administrate de analfabeti! In plus, ATOR si TAGMA din Piatra Neamt reunesc multi tineri si copii telentati si cuminti din judetul Neamt!

Lasă un răspuns