Liviu Harbuz: „Pro România nu are ca scop devalizarea celorlalte partide de resurse umane!”

Liderul Pro România Neamț, Liviu Harbuz transmite mesajul că partidul din care face parte nu și-a făcut un scop în sine din a atrage lideri sau membri din alte partide și că formațiunea politică respectivă îi așteaptă pe cei care au o gândire social-liberală și progresistă.

Mesajul lui Harbuz survine ca răspuns la o știre de presă în care se făcea referire la faptul că organizația de la Neamț ar atrage membri importanți din filiale nemțene ale PSD și PNL.

<<În urma articolelor apărute pe site-ul tvmneamt.ro referitoare la organizatia PRO România Neamț, coordonatorul PRO România Neamț transmite următorul mesaj:
PRO România nu are ca scop devalizarea celorlalte partide politice de resurse umane>>, spune Harbuz în mesajul postat pe pagina de facebook Pro Romania Neamt.

Șeful organizației nemțene a formațiunii politice condusă la centru de Victor Ponta explică cine sunt cei așteptați să se alăture acestui proiect politic care își dorește să restarteze mentalitatea cadrului politic: <<PRO România este un proiect pe termen lung, care dorește să schimbe mentalitățile din actualul context politic.
PRO România este o organizație cu ușile deschise în care membri se identifică firesc cu idealurile acestei organizații, oameni cu o gândire social-liberală și progresistă, care promovează proiecte de construcție pentru viitor.
Avem nevoie de politicieni educați, informați, capabili să învețe din greșelile trecutului.
Dezideratul acestui partid este ca rolul liderului providențial să fie preluat de echipă.
În acest context, consider că declarațiile apărute în articole sunt exagerate, întrunind multe elemente de fake news.
Coordonator PRO România Neamț
Liviu Harbuz>>.

La finele mesajului său, Harbuz a folosit și două haștaguri: #oameniPRO #PRORomaniaNeamt .

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Liviu Harbuz: „Pro România nu are ca scop devalizarea celorlalte partide de resurse umane!”

  1. Asa e.

    Scopul ProRomania este sa fure si sa delapideze acesta tara.

    Hoti nu le mai trebuie de la alte partide pentru ca deja au si sunt printre cei mai buni.

Lasă un răspuns