Liviu Harbuz demisionează din Consiliul Local! A fost declarat incompatibil de Înalta Curte!

Liviu Harbuz va demisiona din funcția de consilier local în CL Piatra Neamț după ce ieri Înalta Curte l-a declarat incompatibil, după un proces care a durat, în 2 instanțe, 7 ani.
Anunțul (și cu demisia și cu sentința) a fost făcut public chiar de Liviu Harbuz (coordonator Pro România Neamț) printr-un comunicat de presă remis mai devreme:

<<Comunicat de presă

Ieri, 15.12.2020, Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția Contencios și Fiscal, s-a pronunțat definitiv în dosarul nr. 5849/2/2013, după un proces de 7 ani, declarându-mă incompatibil.

Pe cale de consecință, anunț public că voi demisiona din funcția de Consilier Local al Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamț.

Liviu Harbuz>>.

După alegerile locale, numele lui Harbuz a fost vehiculat ca variantă la una din cele două funcții de viceprimar la Piatra Neamț, în alianța majoritară anunțată de PNL-USR/PLUS-Pro România-PMP. Dacă se mențin negocierile respective, probabil că potențialul viceprimar de la Pro România ar putea fi Alin Lehăduș, coordonatorul organizației de Piatra Neamț.

D.V.

One thought on “Liviu Harbuz demisionează din Consiliul Local! A fost declarat incompatibil de Înalta Curte!

  1. Sa va fie de bine! Aveti „plinul” facut din politica, acum puteti sta linistit! Asta, daca nu mai aveti si alte „bube”!

Lasă un răspuns