Lidia: „La telefon, moarta!” Vali Puică: „Am deschis o sticlă de șampanie!”.

După mai bine de 45 de minute de incertitudini generate de postarea cu informația falsă că ar fi murit Lidia Anegroaie, partenera de viață a primarului Vali Puică de la Borlești, infirmarea glumei sinistre a venit chiar de la cea vizată care a răspuns ea pe unul din telefoanele pe care sunam. „Domnule Vinca, la telefon, moarta!”, a fost prima replică a Lidiei Anegroaie care a răspuns la telefonul bărbatului care deja era în altă convorbire, pe alt telefon.

Calmă, Lidia Anegroaie a explicat că nu a răspuns până atunci nici ea nici primarul la telefoane pentru că ea era în duș iar Puică era într-o altă cameră decât cea în care lăsase telefoanele la încărcat. Peste câteva minute, și primarul avea să spună același lucru, într-o a doua convorbire purtată de Vestea cu protagoniștii vizați de această farsă oribilă.

Între timp, primarul a răspuns prin câteva comentarii la noile postări de pe net în care oamenii cereau o lămurire dar a făcut public și propriul mesaj în care anunță că totul este în regulă și că Lidia nu este moartă așa cum fusese aruncat zvonul fals pe facebook de un cont cu evidente valențe de FAKE.

<<Am deschis o sticlă de șampanie. Prietenii sunt invitați. Doamna pe care o iubesc și e in spatele fericirii mele este bine sănătoasă. Multumim DOMNULUI. Invidia și răutatea au depășit limita bunului simt și fricii de Dumnezeu. 
E o vorba din bătrâni: „ti-a murit moartea”. 
A renăscut, mai puternică, mai frumoasă și mai zâmbitoare.>>, a scris primarul Puică.

Reamintim că duminică seara (10 martie), pe la ora 21.30, contul Maria Secre a anunțat decesul Lidiei Anegroaie într-o postare în care îl tăguise și pe parnerul de viață al acesteia.

Cititi si Fake news! Glumă macabră și cretină care anunța moartea femeii primarului de Borlești! Femeia e bine merci…

Daniel VINCA

Lasă un răspuns