Liderul TSD Piatra Neamț a trecut la PNL: „Susțin Mugur Cozmanciuc la CJ Neamț!”, „În PSD nu există împreună!”


Consilier județean (ales pe lista PSD Neamț) și lider al TSD Piatra Neamț până de curând, Florin Cosma își manifestă public susținerea pentru candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Neamț. Adică pentru deputatul Mugur Cozmanciuc, cel care este în duel direct cu Ionel Arsene, actualul președinte al CJ Neamț (dar și președintele PSD Neamț, adică șeful politic până acum câteva zile al lui Cosma).

Fotografia de mai sus cu tot cu rama aferentă a fost postată de Florin Cosma acum o zi dar aceeași ramă a fost folosită la foto profil facebook de pe data de 19 august. Cu o zi în urmă, pe 18 august, Florin Cosma făcea și anunțul „divorțului” de PSD și al „logodnei” cu PNL: <<Am intrat și m-am implicat in politică pentru ca interesele și drepturile tinerilor sa fie ascultate și promovate. Din păcate, nu am reușit să sprijin tinerii județului Neamt prin cadrul Partidului Social Democrat. De aceea, am ales sa imi continui drumul alaturi de Partidul National Liberal, partidul care până acum a luat cele mai bune decizii in favoarea tinerilor.
Imi voi continua activitatea politica in cadrul Partidului Național Liberal. Un partid in care am găsit o echipa unita. Un partid ce promovează libera exprimare, susține și accepta ideile și proiectele fiecărei persoane in parte. Accept și îmbrățișez proiectele pe care președintele PNL, Mugur Cozmanciuc, împreună cu echipa PNL Neamț dorește să le implementeze>>.

Și pentru că ieri un fost coleg din tabăra social-democrată l-a certat (civilizat) pentru acest transfer politic, astăzi, Florin Cosma revine cu detalii, sublinind că în tabăra nemțeană PSD cuvântul „împreună” este o formă fără fond: <<Draga Domnule Neculai Puscasu, pana mai ieri, am fost impreuna sub copertina PSD. Am fost profund dezamagit de faptul ca majoritatea propunerilor de investitii private benefice judetului, ajunse la C.J. Neamt, au fost facute uitate, inclusiv propunerea subsemnatului de implementare a unui proiect de cogenerare a energiei electrice similar cu cel din Emiratele Arabe Unite, care ar fi adus nu doar economii bugetului, fiind generator de profit, ci ar fi rezolvat problemele importante de mediu. Eu va stimez si va pretuiesc in continuare domnule Neculai Puscasu, insa in PSD nu exista „impreuna”, motiv care m-a determinat sa ma alatur echipei #PNL alaturi de Mugur Cozmanciuc, pentru ca #SePoateSiLaNeamt. >>

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns