Liderul #REZIST Piatra Neamţ s-a autosuspendat din PACT

Andrei Carabelea, cel cunoscut drept liderul Pact Neamt s-a autosuspendat din partid, după cum a precizat acesta într-o discuţie publică avută cu reprezentantul Vestea.

„M-am autosuspendat din PACT. Nu am făcut asta nici din probleme de integritate, nu mă cercetează nici DNA. Nici măcar nu mă gândesc să mă apropii de vreun alt partid. Rămân cu sufletul și inima în PACT. Am nevoie de o perioadă să mă liniștesc și să mă concentrez… Iar prietenilor, din PACT le-am propus să abordeze problemele locale și de la Neamț, mai ales că le cunosc îndeaproape”, a precizat Carabelea în contextul unei discuţii în care era vorba despre numiri pe filieră politică în conducerea unor firme din subordinea Consiliului Local, mai concret, despre activiste de partid (PNL) care participaseră şi la mitingurile #rezist din Piatra Neamţ.

Reamintim că Andrei Carabelea a fost liderul acestei mişcări de stradă din Piatra Neamţ, el fiind cel care în prima seară de protest a ieşit alături de o mână de oameni şi a întreţinut flacăra acelei idei până s-a ajuns chiar şi la 1000 de oameni în Piatra Neamţ.

Cât priveşte numirile pe funcţii de directori sau prin CA-uri a unor oameni cunoscuţi mai ales pentru calităţile de activişti zeloşi, Carabelea a spus că: <<Știu mă revoltă derapajele acestea. Am făcut destul de multe în încercarea de a le sancționa și n-am reușit decât să îmi fac mulți ”prieteni”. Acolo unde era o problemă de solidaritate, am fost lăsat singur cu morile de vânt. Și pentru că simt că ar fi mai bine pentru mine să îmi canalizez energia către lucruri pozitive am decis să mă reorganizez>>.

Noul şef al Pact Neamţ este Octav Pârţac, liderul consilierilor PACT din Tămăşeni şi Adjudeni, după cum a mai precizat Carabelea.

Daniel Vinca – foto: arhiva Vestea, protestul #rezist

Comentarii Facebook

One thought on “Liderul #REZIST Piatra Neamţ s-a autosuspendat din PACT

Lasă un răspuns