Liderul PSD, declarație curajoasă: În noaptea de Înviere merg la biserică!

Marcel Ciolacu susține că în noaptea de Înviere el va merge la biserică, indiferent de restricțiile de circulație care ar putea fi impuse în perioada sărbătorilor de Paște.

​​”În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil…”, a declarat liderul PSD duminică, la Antena 3.

El și-a explicat decizia, declarându-se gata să plătească amenda pentru eventuala sa sancționare, ca urmare a încălcării restricțiilor de circulație.

Ciolacu a insistat că este vorba despre o opțiune personală, care nu implică partidul său. „Una e să duc partidul într-o direcție – lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide – și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală… Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică”, a spus liderul PSD.

Întrebat ce se va întâmpla dacă va fi oprit de poliție pentru încălcarea interdicției de circulație după ora 22: „Voi plăti amenda, ca orice cetățean. Ce, ar fi prima oară? Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”, a răspuns el.

V.N.

2 thoughts on “Liderul PSD, declarație curajoasă: În noaptea de Înviere merg la biserică!

 1. Mulţi care doresc din tot sufletul să meargă la Sf Liturghie nu au bani şi de amenzi.
  “Nu ajungi în Rai de unul singur, ci trăind în comuniune
  … Sfântul Ciprian spune aşa: „Fiecare cade singur. Dar ne mântuim în comunitate, în comunitatea Bisericii!”. Ne purtăm slăbiciunile unii altora şi aşa mergem spre mântuire. Nimeni nu se mântuieşte singur, nici credinciosul, nici preotul, nici monahul.”

  Sf Vasile cel Mare s-a rugat o noapte şi el pentru un lepros şi dimineaţa l-au scos sănătos. https://doxologia.ro/viata-bisericii/marturii/vindecarea-unui-lepros-de-catre-sfantul-vasile
  „Omul este mânios şi ocărâtor, stăpâne, şi pentru aceasta m-am temut să ţi-l arăt, ca să nu greşească cu vreun cuvânt împotriva Sfinţiei tale”. Atunci a zis Vasile: „Bună nevoinţă alegi. Dar să mă laşi şi pe mine întru această noapte să-i slujesc lui, ca şi eu să fiu părtaş la plata ta”. Drept aceea a rămas fericitul Vasile singur cu cel bolnav şi închizându-se toată noaptea a petrecut în rugăciune şi dimineaţa l-au scos pe cel bolnav întreg şi sănătos. „

  Nouă ni se cere pe cât posibil să ne depărtăm de Biserica lui Hristos. Lăsaţi-ne în credinţa noastră!

 2. Cum vor fi sărbătorile de Paști în acest an. Klaus Iohannis: Trebuie să găsim soluții ca oamenii să meargă la biserică
  ……
  „Nu îmi doresc să îngrădim accesul la biserică. Sunt Sfintele sărbători de Paști, oamenii vor să meargă la biserică și trebuie să găsim soluții ca să poată merge la biserică”, a subliniat șeful statului.

Lasă un răspuns