Liderul PRM acuză: “PSD şi PNL au adus la Primăria Piatra Neamţ virusul Girov!”

coperta prm

Cu precizarea că declaraţiile de mai jos au fost date cu o zi înainte ca PSD să convoace noua şedinţă prin care cere schimbarea primarului interimar, preşedintele PRM Neamţ se declara îngrijorat – încă de ieri! – de instabilitatea politică evidentă din Consiliul Local şi Primăria Piatra Neamţ.

“Nu e bine ce se întâmplă. Se vede acum lipsa din Consiliul Local a unui grup de aleşi PRM care, din totdeauna, şi la Piatra Neamţ dar şi în localităţile unde au reprezentat şi reprezintă cetăţeanul, nu permit astfel de jocuri politicianiste, de bătălii perpetue pentru putere doar în scop politic.
PRM, în toate consiliile unde avem aleşi, este un factor de echilibru şi stabilitate. Noi punem pe primul plan – şi le impunem şi celorlalţi aleşi, de la alte partide – cetăţeanul cu problemele lui. Administraţia reală pentru locuitorii comunelor şi oraşelor”, a precizat Stejărel Dumitru Nistor, preşedintele PRM Neamţ.

Încă de ieri (de parcă ar fi anticipat proiectul depus azi, pentru schimbarea primarului interimar de Piatra Neamţ), preşedintele Nistor a declarat că: “Îmi pare rău să spun dar văd toţi pietrenii acest fapt: PSD şi PDL au adus <<virusul Girov>>, instabilitatea administrativă în Primăria Piatra Neamţ. În loc să facă administraţie pentru oraş, pentru oameni, acum acolo fiecare se gândeşte la majorităţi, câte voturi are o tabără, câte alta, de unde se mai pot lua voturi si susţinere. Asta e administraţie, în condiţiile astea?”.

Considerând că PRM a “furnizat” mereu aleşi locali echilibraţi, dedicaţi cetăţeanului, Stejărel Dumitru Nistor consideră “acest circ de la Primărie nu onorează nici una din taberele implicate; sunt convins că pietrenii văd, trag concluziile potrivite şi, de aceea, în 2016 vor vota pentru candidaţii PRM care reprezintă garanţia seriozităţii în politică şi în administraţie”.

Daniel VINCA

Cititi si:

 

2 thoughts on “Liderul PRM acuză: “PSD şi PNL au adus la Primăria Piatra Neamţ virusul Girov!”

  1. Cine-i dezradacinatul asta politic? Pacaliciul lunii mai !!!!1

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.