Liderii PNL Neamț, aprecieri pentru mitingul nemțenilor pro-Cheile Bicazului!

Doi din cei trei lideri PNL Neamț care au susținut azi o conferință de presă au avut cuvinte de apreciere pentru participanții la mitingul de acum câteva săptămâni, pro-Cheile Bicazului.

La întrebarea adresată de Vestea.net, deputatul Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț) și avocatul George Lazăr (prim-vicepreședinte PNL Neamț) au răspuns foarte clar că acea acțiune a fost una corectă.

„Mitingul cetățenilor pentru Cheile Bicazului a fost binevenit! Cei care au ieșit au spus că sunt pentru păstrarea integralității teritoriului județului Neamț. Dacă o altă categorie de șefi din administrația județeană nu au înțeles mesajul oamenilor simpli, care au spus că vor dreptate, înseamnă că nu înțeleg principiul democrației, nu își iubesc în mod suficient județul, locurile frumoase ale Neamțului și oamenii!”, a declarat George Lazăr.

„Este de apreciat spiritul civic al nemțenilor care au participat la acea acțiune de solidaritate cu locuitorii din Bicaz Chei. Cheile Bicazului au aparținut dintotdeauna județului Neamț și merită felicitați cei care apără teritoriul comunei Bicaz Chei și teritoriul județului Neamț”, a punctat și Mugur Cozmanciuc.

La acțiunea de acum câteva săptămâni au participat circa 100 de oameni, majoritatea din județul Neamț dar au fost ți câțiva din alte județe. Au fost prezenți și câțiva cunoscuți membri de partide (PSD, ALDE, PNL, PMP) dar aceștia nu au deturnat politic mesajul anunțat inițial de către Roxana Mihăilă, organizatoarea mitingului.

D.V.

Lasă un răspuns