Liderii liberali Cozmanciuc şi Drăgan, CONDAMNAŢI LA “FUZIUNE FĂRĂ REBUT”!

pnl

Nu trebuie să se iubească dar trebuie să colaboreze impecabil: acesta este mesajul pe care cei doi co-preşedinţi naţionali PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga l-au dat celor doi lideri care conduc PNL la Neamţ, Mugur Cozmanciuc şi Alexandru Drăgan.

Mesajele au fost date şi în cadrul şedinţei birourilor reunite PNL Neamţ care a avut loc azi, de la ora 9, la Pensiunea Balad’or (la cort) dar şi în conferinţa de presă susţinută ulterior.

Iniţial, în cadrul conferinţei, Alina Gorghiu a dat o tuşă împăciuitoare spre trecut, menţionând că “Mă bucur că cei doi co-preşedinţi de la Neamţ au înţelepciunea să funcţioneze foarte bine, în echipă”.

Reprezentantul vestea.net a amintit de faptul că Drăgan şi Cozmanciuc nu au mai apărut la aceeaşi masă, în faţa presei, de vreo jumătate de an şi a întrebat-o pe Alina Gorghiu “la ce judeţ vă referiţi?”.

Evident că abordarea frontală i-a făcut pe liberalii prezenţi să zâmbească (date fiind contradicţiile din ultimele luni), iar Gorghiu a replicat prompt: “La judeţul Neamţ, începând de acum”.

Anterior, şi Vasile Blaga punctase disensiunile din trecut menţionând că organizaţia nemţeană “trebuie să recupereze din activităţile care ar fi trebuit realizate până acum”, cu referire la calendarul fuziunii.

Tot Blaga a punctat că, de acum încolo, liderii nemţeni “vor fi la aceeaşi masă. Nu există altă posibilitate. Sunt condamnaţi, suntem condamnaţi cu toţii, la o fuziune fără rebut!”.

Rămâne de văzut cum va decurge de acum încolo această colaborare a celor doi lideri nemţeni. Cert este că, deja, unele semne au început să se vadă. La debutul conferinţei de presă, Alexandru Drăgan spunea că “Puteţi să scrieţi cu litere mari că în 2016 PNL va câştiga alegerile” iar Cozmanciuc a încheiat întrunirea punctând, de asemenea, determinarea liberalilor nemţeni în a reda judeţului Neamţ statutul de zonă politică de dreapta, deschisă spre dezvoltare economică.

D.V.

 

Lasă un răspuns