Lider USR despre cartea de vizită a lui Arsene: pilon al Mafiei, pod prăbușit, incendiu la spital, sinecuri pentru obedienți

Prăbușirea podului de la Luțca e doar un episod din bilanțul negru al guvernării județului Neamț de către baronul și condamnatul Ionel Arsene – asta spune unul din liderii USR de la Neamț, fostul subprefect Florin Zaharia.

Podul de la Lutca, încă o țeapă dată nemțenilor de către condamnatul Ionel Arsene și camarila sa.
Incă un atentat la viața cetățenilor cauzat de impostură și dorința de îmbogățire cu orice preț, chiar călcând pe cadavre”, spune Zaharia.

Fostul subprefect realizează și un bilanț negru al guvernării județene de către Arsene, pe care îl numește pilon al mafiei politice: <<Prăbușirea podului de la Lutca, incendiul de la Spitalul Județean, tentativa de spital modular de la Letcani, impunerea multor personaje in funcții publice doar pentru a le răsplati fidelitatea față de el, sunt operele baronului local Arsene. Așa înțelege el să dezvolte Neamțul, acestea sunt „Fapte nu Vorbe”.
40 de termene de judecată, o condamnare de peste 8 ani în primă instanță, jaf și distrugere, asta este cartea de vizită a lui Ionel Arsene.
Nu cred că ne putem aștepta la o demisie de onoare din partea sa, întrucât asta nu există în vocabularul său.
Vă continua să fie susținut de partidul unic PSD-PNL întrucât este un pilon de bază al mafiei de partid iar mare parte din banii jefuiți ajung la cei care conduc această grupare.
E nevoie de curaj să accepți că ai distrus un județ.
Demisia, Ionel Arsene!>>

V.N.

One thought on “Lider USR despre cartea de vizită a lui Arsene: pilon al Mafiei, pod prăbușit, incendiu la spital, sinecuri pentru obedienți

 1. Corect.

  Insa,asteptam de la USR clarificari vizavi de ”licitatia”pentru planul de mobilitate din oras unde castigator a fost Mavgo(PSD) si Moldocor(PNL).

  Cele mai slabe,incompetente si neserioase firme din Judet au ”castigat” cea mai mare lucrare in oras.

  Pare un ”smen” sortit esecului iar orasul Piatra Neamt va fi pus din nou in situatia de a returna banii la UE,indatorandu-l din nou pe generatii.

  USR trebuie sa iasa si sa ceara explicatii lui Carabelea/PNL care a facut acest ”caiet de sarcini”si a permis acestor 2 firme sa partcipe la aceasta licitatie.

  Licitatia de pe lotul 1 trebuie ANULATA altfel vom pierde TOTI banii de la UE.

Comments are closed.