Lider politic din Neamţ către delegaţia FMI: Nu se poate creştere economică fără dezvoltarea infrastructurii!

14681734_1401064849903561_204897422349831500_nLiderul liberalilor nemţeni, Mugur Cozmanciuc a făcut parte din delegaţia PNL care astăzi s-a întâlnit cu echipa FMI. Alături de Cozmanciuc, PNL a mai fost reprezentat de deputatul Cezar Preda și senatorul Iulian Dumitrescu iar din delegaţia FMI au făcut parte șeful misiunii FMI pentru România, Reza Baqir, economistul Departamentului European, Ernesto Crivelli și Alejandro Hajdenberg, reprezentantul regional pentru România și Bulgaria.

În cadrul discuțiilor au fost abordatw mai multe teme: bugetul pentru 2017, deficitul bugetar prognozat pentru anii următori și soluții pentru o creștere economică sustenabilă. „I-am asigurat pe membrii delegației FMI că PNL își asumă un deficit bugetar în scădere pentru următorii ani, pragul maximal fiind cel de anul acesta, respectiv sub valoarea de 3%. Nu în ultimul rând, împreună cu colegii mei am accentuat ideea că o creștere economică sustenabilă nu poate fi realizată decât în condițiile dezvoltării infrastructurii – rutieră, feroviară și aeriană – care să lege România și provinciile istorice de București și Europa”, a declarat deputatul Cozmanciuc.

V.N.

cop-mugur

One thought on “Lider politic din Neamţ către delegaţia FMI: Nu se poate creştere economică fără dezvoltarea infrastructurii!

  1. Nu inteleg, dl. Cozmanciuc s-a dus la intalnire ca sa lupte pentru dezvoltarea tarii, ceea ce inseamna sa ceara deficit mai mare de 3%, sau sa-i pupe in fund pe cei de la FMI?!Cum sa te dezvolti cu deficit in scadere?!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.