Lider nou al femeilor social-democrate: „O organizație puternică a femeilor puternice!”

Femeile social-democrate din Neamț au un nou lider: Carmen Năstasă (care este și șef PES România Neamț dar mai cunoscută pentru activitatea de manager la Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare).
Carmen Nastasă a fost numită în fruntea OFSD Neamț prin votul colegilor din Consiliul Politic al PSD Neamț, la propunerea șefului PSD Neamț.
Abia validată în această funcție, Carmen Nastasă a transmis un mesaj public în care a anunțat că dorește să reînchege „o organizație puternică cu femei puternice” și că e convinsă că această țintă poate fi atincă pentru că ea crede că orice e posibil, câtă vreme există voință și putere!”.

<<Echinocțiul acestei primăveri mi-a adus dovada echilirului personal și profesional și a recunoașterii mele de către colegi și prieteni!
Astăzi, Ionel Arsene, liderul organizației județene a PSDNeamț, m-a propus, în cadrul ședinței Consiliului Politic și colegii mei m-au validat în funcția de președintă a OFSD Neamț. Este cea mai mare onoare și responsabilitate pentru mine pe plan politic și mărturia maximă a încrederii și experienței pe care le-am căpătat în cei 15 ani de activitate social-democrată.
De astăzi, alături de colegele din partid, voi reînchega o organizație puternică a femeilor puternice! Dezideratul meu este că orice e posibil, câtă vreme există voință și putere!>>, spune Carmen Năstasă.

Noul lider al OFSD Neamț anunță și că așteaptă noi colege în această echipă politică: <<Vă mulțumesc, domnule președinte Ionel Arsene, pentru că îmi oferiți ocazia de a vă demonstra că aveți în județ colege valoroase, determinate, capabile să exceleze și fiți convins că veți avea o echipă solidă la OFSD!
Multe îmbrățișări fiecărei doamne pe care o aștept în organizație! Fiecare dintre dumneavoastră înseamnă plus valoare, de care este nevoie pentru a forma o echipă puternică!
Sunt fericită să știu că există multă încredere în mine! Am căutat să demonstrez mereu că sunt om de cuvânt, conștiincios și că PSD este partidul meu de suflet! De acum am ocazia să arăt că merit să coordonez Organizația Femeilor Social Democrate Neamț!>>.

Deși mai sunt 3 ani până la viitoarele campanii electorale, unele partide dau semne că ar începe să înțeleagă faptul că organizarea internă nu trebuie lăsată pentru ultima sută de metri, nici în cadrul organizațiilor de bază dar nici când e vorba de cele speciale (femei, tineret, vârstnici).
PSD Neamț dă un semn concret prin această numire dar nu este singurul partid care dă semne de reorganizare sau de întărire. Și PNL Neamț ar urma să aibă în această vară alegeri la organizațiile locale dar și la cea județeană și, de asemenea, PMP Neamț a anunțat că vor fi alegeri sau reorganizări totale în unele organizații locale.

D.V.

Lasă un răspuns