Lider Europol: „Unii din IGPR au strâmbat din nas când polițiștii de la Rutieră au primit body-cam-uri!”

Unii șefi de prin IGPR au fost iritați când polițiști de la brigada Rutieră au primit, prin eforturile sindicatului Europol, body-cam-uri (camere video corporale) – afirmația aparține polițistului nemțean Ioan Cănărău, lider al organizației sindicale Neamț Europol și a fost dăcută în urmă cu câteva minute, la o emisiune în direct a unui post local de televiziune din Roman.

„Aceste camere îi protejează și pe polițiști, apropo și de discuțiile desprte șpagă dar se pare că unii de pe la IGPR au fost foarte deranjați,m nu știu de ce, poate pentru că astfel se mai vedea dacă încearcă să intervină cineva când era oprit în trafic vreun șef de la IGPR, de prin minister, vreu parlamentar…”, a încercat liderul sindical să g[sească o explicație a faptului că șefii nu au privit cu ochi buni demersul respectiv.

În urmă cu câteva luni, Sindicatul Europol a procurat prin resurse proprii câteva zeci de astfel de camere pe care le-a dat în dotarea unor polițiști, mai ales de la Brigada de Poliție Rutieră.

Emisiunea TV în care Cănărău a făcut respectiva afirmație a fost realizată de postul tv CNS și moderată de jurnalista Flora Ordean.

D.V.

One thought on “Lider Europol: „Unii din IGPR au strâmbat din nas când polițiștii de la Rutieră au primit body-cam-uri!”

  1. de ce nu-i dotati pe cei de la ordine publica ? asa cum este in toata lumea civilizata ?

Lasă un răspuns